VIDEO. Debut senzațional pentru Lionel Messi la Inter Miami. Cum a decurs meciul

  • Lionel Messi a înscris o lovitură liberă în prelungirile meciului lui de debut la Inter Miami.
  • Inter Miami a învins Cruz Azul cu 2-1 în meciul din Cupa Ligii.
  • Primul gol al lui Inter Miami din era Lionel Messi a fost marcat de Robert Taylor.

Lionel Messi înscrie în ultima clipă golul victoriei la debutul lui Inter Miami, argentinianul înscrie o lovitură liberă în prelungirile meciului, iar Inter Miami a învins Cruz Azul cu 2-1 în meciul din Cupa Ligii, scrie The Guardian.

Debutul lui Messi de la Inter Miami a fost un succes, sportivul a primit o lovitură liberă de la 25 de metri. El a trimis o lovitură perfectă în colțul superior, câștigând meciul, și a fost asaltat de coechipierii bucuroși. Nu după mult timp, arbitrul a fluierat și victoria cu 2-1 a fost completă.

Cum a decurs meciul

Messi a intrat la începutul reprizei secunde, când Inter Miami conducea cu 1-0. L-a îmbrățișat pe jucătorul pe care îl înlocuia, mijlocașul Benjamin Cremaschi, apoi a intrat pe teren în timp ce mulțimea estimată la 21.000 de spectatori aplauda, aproape toți cu telefoanele scoase pentru a filma momentul.

Primul gol al lui Inter Miami din era Messi a fost marcat de Robert Taylor, care a trimis o lovitură joasă din interiorul stâlpului îndepărtat pentru un avantaj de 1-0 în finalul primei reprize. Messi a sărit de pe scaun, și-a aruncat mâinile în aer, a aplaudat de mai multe ori și a izbucnit într-un zâmbet larg.

Inter Miami a avut nevoie de 4 ani de planificare și 2 ani de urmărire efectivă pentru a-l aduce pe Messi la club. „A meritat”, a declarat coproprietarul clubului, David Beckham, la începutul săptămânii.

Citește și:

The post VIDEO. Debut senzațional pentru Lionel Messi la Inter Miami. Cum a decurs meciul appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Salt la sursă
Author: Ștefan Căilean

Previous post Ion Cristoiu: Credinţa stalinistă în Cuvîntul care schimbă viaţa
Next post Meteorologii au emis cod galben de instabilitate atmosferică. Cum va fi vremea în București