contact

Senior Editor & Web DEVELOPER : wd. LEONTIUC MARIUS SEBASTIAN

relatii la tel. (+4)0720.435.515 zilnic intre 16:00-17:00 (luni-vineri)

office@ziardestiri.ro       

pentru publicitate bannere consultati adbrite.eu sau etarget.ro  sau pentru publicitate permanentă directă +40720435515 leontiucmarius@gmail.com

Aceste publicați/ website-uri  nu reprezintă o afacere, nici unul din editori nu este plătit, este doar pasiune. De asemenea parte din articole sunt preluate prin RSS de pe alte website-uri

Pentru a fi șters un articol deja publicat se face o cerere către office@ziardestiri și se indică exact linkul articolului, subiectul neputând fi reluat timp de un an.

Nu se pot percepe pretenții de către editori pentru ștergerea unui articol mai înainte de a fi publicat, unica formă de ștergere este cea indicată și doar pentru articole mai vechi de 3 zile, orice formă de șantaj nefiind permisă.

De asemenea odată acceptată procedura de radiere a unui articol, se trimite cererea motivată prin email sau sms la +40720435515 și în cel mult 24 de ore de la citirea mesajelor el este șters fără posibilitate de contestare a editorului, dacă cererea este pertinentă. Această procedură nu lezează dreptul la exprimare, ci așează interesul părții în importanța cuvenită atunci când portalul este  convenit pentru adevăr.

Pentru cei care doresc să susțină publicitate bannere se doneză bani prin paypal către proprietarul website-ului sau prin rețeaua adbrite.

Actele contabile, revin exclusiv partenerilor Revolut și Paypal.

 

Puteți susține și Misiunea Protestantă – Gruparea Religioasă Biserica protestantă Evanghelică astfel: donează între 50 și 500 Euro în contul REVOLUT LT33 3250 0264 3766 8993   BIC REVOLT21 sau în contul paypal afișat.