Vară neagră pentru criptomonede. Bitcoin este pe cale să înregistreze cea mai mare pierdere trimestrială din ultimii zece ani

Bitcoin a scăzut de la 45.524 de dolari la începutul trimestrului şi a ajuns la aproximativ 18.000 de dolari joi, ultima zi a perioadei de trei luni, potrivit datelor CoinDesk.Bitcoin a scăzut de la 45.524 de dolari la începutul trimestrului şi a ajuns la aproximativ 18.000 de dolari joi, ultima zi a perioadei de trei luni, potrivit datelor CoinDesk.

  • Cea mai mare criptomonedă din lume a pierdut aproximativ 58% din valoarea sa în al doilea trimestru din 2022.
  • Bitcoin a scăzut de la 45.524 de dolari la începutul trimestrului şi a ajuns la aproximativ 18.000 de dolari joi.
  • Este cea mai proastă performanţă trimestrială pentru Bitcoin din trimestrul al treilea din 2011, când a pierdut 68,1% din valoare.

Cea mai mare criptomonedă din lume a pierdut aproximativ 58% din valoarea sa în al doilea trimestru din 2022, potrivit datelor CryptoCompare. Bitcoin a scăzut de la 45.524 de dolari la începutul trimestrului şi a ajuns la aproximativ 18.000 de dolari joi, ultima zi a perioadei de trei luni, potrivit datelor CoinDesk.

Aceasta este cea mai proastă performanţă trimestrială pentru Bitcoin din trimestrul al treilea din 2011, când a pierdut 68,1% din valoare.

Bitcoin a scăzut cu 39,8% în iunie şi este pe cale să aibă cea mai proastă lună din istorie, începând cu 2010, când a devenit disponibil pe pieţe, arată datele Coin Metrics.

Între timp, ether a scăzut cu 69,3% în al doilea trimestru şi este pe cale să înregistreze cel mai prost trimestru din istorie, datând de la înfiinţarea sa în 2015, potrivit datelor Coin Metrics.

Preţurile criptomonedelor au fost supuse unei presiuni intense în acest trimestru, pe fondul inflaţiei galopante care a determinat băncile centrale din întreaga lume să majoreze ratele dobânzilor şi a dus la o vânzare a activelor de risc.

Prăbuşirea preţurilor a scos la iveală, de asemenea, probleme cu o serie de companii şi proiecte de criptomonede, în special cele din domeniul împrumuturilor şi firmele care au un grad ridicat de îndatorare.

The post Vară neagră pentru criptomonede. Bitcoin este pe cale să înregistreze cea mai mare pierdere trimestrială din ultimii zece ani appeared first on Aleph News.

Previous post Sârbii nu vor în UE, îl adoră pe Putin și dau vina pe NATO pentru război
Next post Ion Cristoiu: Cum au trăit jurnaliştii români Ziua istorică de la Sinaia în care Consiliul de Coroană a decis neutralitatea României în 1914