Sârbii nu vor în UE, îl adoră pe Putin și dau vina pe NATO pentru război

Sârbii nu vor în UE, îl adoră pe Putin și dau vina pe NATO pentru războiSârbii nu vor în UE, îl adoră pe Putin și dau vina pe NATO pentru război

  • Cel mai recent sondaj de opinie în rândul sârbilor, realizat de Demostat” din Belgrad, indică un puternic sentiment al populației împotriva aderării la Uniunea Europeană.
  • 51% dintre sârbii întrebați spuncă ar vota împotriva aderării în cazul organizării unui referendum în acest sens.
  • De asemenea, sârbii manifestă un sprijin masiv pentru Rusia, politicile președintelui Vladimir Putin, inclusiv pentru invadarea Ucrainei.

Îți mai aduci aminte că singurii vecini buni ai României erau sârbii și Marea Neagră? Mai avem doar unul. Sârbii se îndepărtează de noi, nu vor în UE, vor mai degrabă să fie prieteni cu Putin.

Mai mult de jumătate dintre sârbi ar respinge propunerea ca țara lor să adere la UE, dacă ar fi un referendum. 40% dintre locuitorii Serbiei consideră că rușii le sunt cel mai apropiați, dintre toate popoarele europene.

Când se uită la cele mai apropiate popoare din vecinătate, sârbii îi plasează pe români abia pe locul al șaselea, cu 11%. Deci, este o foarte mare distanță culturală și politică.

Sondajul efectuat de compania Demostat din Belgrad mai arată că 45% din populația Serbiei are o simpatie foarte mare pentru Vladimir Putin.

Nici nouă nu ne mai place în UE și în NATO ca-n prima zi. În ultimul an, numprul celor cred că ar trebui să ne împrietenim mai mult cu estul decât cu vestul a crescut de patru ori, a ajuns la 25%.

Iar pe 9 iunie tribunalul a aprobat înființarea partidului ROEXIT, care va milita pentru ieșirea României din UE, OMS și toate organizațiile globaliste„.

The post Sârbii nu vor în UE, îl adoră pe Putin și dau vina pe NATO pentru război appeared first on Aleph News.

Previous post LIVE UPDATE. Ziua 128 de invazie rusă. „Rusia folosește rachete vechi din epoca sovietică pentru a lovi Ucraina”
Next post Vară neagră pentru criptomonede. Bitcoin este pe cale să înregistreze cea mai mare pierdere trimestrială din ultimii zece ani