OFF/ON THE RECORD, 30 aprilie 2023. Invitat, ora 21.55: Georgiana Iorgulescu, Centrul pentru Resurse Juridice

Partidele de la Putere au modificat Codul Penal și Codul de Procedură Penală iar proiectele de lege au fost contestate la CCR de către Curtea Supremă de Justiției, Avocatul Poporului și partidele de Opoziție. Este bine și constituțional că abuzul în serviciu a rămas fără prag valoric? Cine face politica penală în România: Parlamentul sau Facebook? Cum și de ce intră SRI din nou în Justiție? Cum te aperi dacă probele împotriva ta sunt secrete? Ce decizii complicate trebuie să ia CCR?

La toate aceste întrebări dar și la multe altele îți răspunde duminică, de la ora 21.55, Georgiana Iorgulescu, director executiv Centrul pentru Resurse Juridice, în emisiunea OFF/OnTheRecord, pe Aleph News.

The post OFF/ON THE RECORD, 30 aprilie 2023. Invitat, ora 21.55: Georgiana Iorgulescu, Centrul pentru Resurse Juridice appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Salt la sursă
Author: Matei Sorina

Previous post FOTO. Un atac cu drone a provocat un incendiu de proporții la un depozit de petrol din Crimeea. Rusia a început un nou val de lovituri
Next post Ion Cristoiu: Capcana numită Pericolul fascist