David Beckham se destăinuie despre modul „obositor” în care tulburarea sa obsesiv-compulsivă îi afectează familia

  • David Beckham a declarat că stă treaz ore întregi după ce familia sa doarme pentru a curăța în detaliu părți ale casei lor.
  • Beckham a dezvăluit că animalul său de casă” este ceara de lumânări care persistă.
  • El a mai spus că se simte obligat” să facă treburile plictisitoare.

David Beckham se destăinuie despre modul obositor” în care tulburarea sa obsesiv-compulsivă (TOC) îi afectează familia, relatează People.

Într-un viitor documentar Netflix care va prezenta cronica carierei starului de fotbal, The Guardian a relatat că David Beckham, în vârstă de 47 de ani, a declarat că stă treaz ore întregi după ce familia sa doarme pentru a curăța în detaliu părți ale casei lor.

Faptul că, atunci când toată lumea este în pat, mă duc apoi în jur, curăț lumânările, aprind luminile la setarea corectă, mă asigur că peste tot este ordine. Urăsc să cobor dimineața și să văd că sunt cești și farfurii și boluri”, a declarat Beckham, potrivit publicației.

Beckham a dezvăluit că animalul său de casă” este ceara de lumânări care persistă. Iau ceara de lumânare, curăț geamurile, acesta este animalul meu de casă, fumul din jurul interiorului unei lumânări”, a împărtășit el. Știu, este ciudat.” Potrivit The Guardian, Beckham s-a gândit dacă soția sa, Victoria, apreciază sau nu rezultatele tulburării sale.

Îl curăț atât de bine, încât nu sunt sigur că este de fapt apreciat atât de mult de soția mea, cu toată sinceritatea”, a spus Beckham în timp ce camerele de filmat de la Netflix rulau. The Outlet a relatat că Victoria, în vârstă de 49 de ani, a spus echipei de producție că soțul ei este apreciat” și atât de perfect” după ce sportivul și-a împărtășit îngrijorarea.

Cei doi – care sunt căsătoriți din 1999 – sunt părinții fiilor Brooklyn, 23 de ani, Romeo, 20 de ani, și Cruz, 17 ani, și ai fiicei Harper, în vârstă de 11 ani.

Beckham a mai spus că se simte obligat” să facă treburile plictisitoare, în ciuda a cât de obositoare” pot fi acestea pentru el. Tulburarea obsesiv-compulsivă, potrivit Fundației Internaționale OCD, apare atunci când o persoană este prinsă într-un ciclu de obsesii și compulsii” care pot declanșa gânduri sau acțiuni intruzive.

Citește și

The post David Beckham se destăinuie despre modul „obositor” în care tulburarea sa obsesiv-compulsivă îi afectează familia appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Salt la sursă
Author: Diana Nechita

Previous post FOTO. Un atac cu drone a provocat un incendiu de proporții la un depozit de petrol din Crimeea. Rusia a început un nou val de lovituri
Next post Ion Cristoiu: Capcana numită Pericolul fascist