Fraţii Tate, eliberaţi din arest preventiv şi plasaţi în arest la domiciliu. Decizia este definitivă

  • Fraţii Andrew şi Tristian Tate vor fi puşi în libertate, a decis vineri seara Curtea de Apel Bucureşti.
  • Judecătorii au decis înlocuirea arestului preventiv cu arest la domiciliu.
  • Pe 30 decembrie 2022, judecătorii au decis arestarea preventivă.

Fraţii Andrew şi Tristian Tate vor fi puşi în libertate, a decis vineri seara Curtea de Apel Bucureşti. Judecătorii au decis înlocuirea arestului preventiv cu arest la domiciliu.

„Respinge propunerea de prelungire a duratei măsurii arestării preventive formulată de DIICOT privind pe inculpatii Tate III Emory Andrew, Tate Tristan, Naghel Georgiana Manuela si Radu Alexandra Luana. (…) Înlocuieşte măsura arestului preventiv dispusă fata de inculpaţii Tate III Emory Andrew, Tate Tristan, Naghel Georgiana Manuela si Radu Alexandra Luana prin încheierea din data de 30.12.2022 a judecătorului de drepturi si libertăţi din cadrul Tribunalului Bucuresti, Secţia | Penală in dosarul nr. 37100/3/2022, cu măsura preventivă a arestului la domiciliu, pe o perioada de 30 de zile, de la data de 31.03.2023, pâna la data de 29.04.2023, inclusiv” , potrivit minutei Curţii de Apel Bucureşti.

Procurorii DIICOT i-au reţinut pe Andrew şi Tristan Tate şi pe două suspecte din România pe 29 decembrie. Ei sunt acuzaţi de formarea unui grup infracţional organizat pentru a exploata sexual şase femei. Aceştia au negat că ar fi comis vreo infracţiune.

Pe 30 decembrie 2022, judecătorii au decis arestarea preventivă, scrie BBC.

The post Fraţii Tate, eliberaţi din arest preventiv şi plasaţi în arest la domiciliu. Decizia este definitivă appeared first on Aleph News.

Previous post ChatGPT a fost interzis în Italia, după ce ar fi încălcat regulile de confidențialitate
Next post Rita Ora își arată corpul tonifiat într-un costum de baie de invidiat. Paparazzii n-au menajat-o