Rita Ora își arată corpul tonifiat într-un costum de baie de invidiat. Paparazzii n-au menajat-o

  • În timp ce se bucura de o zi de plajă în Sydney, vedeta pop și-a folosit contul de Instagram pentru a-și etala corpul tonifiat.
  • Cântăreață a fost surprinsă într-un costum de baie din două piese, în nuanțe de albastru și verde, pe care l-a accesorizat cu multe bijuterii.
  • Cea mai recentă piesă lansată a fost ,,You Only Love Me” în ianuarie, primul ei single solo de la ,,How To Be Lonely” din 2020.

Rita Ora a făcut senzație pe o plajă din Sydney, după ce și-a afișat silueta într-un costum de baie care i-a scos în evidență silueta.

Cântăreață în vârstă de 32 de ani a fost surprinsă într-un costum de baie din două piese, în nuanțe de albastru și verde, pe care l-a accesorizat cu mai multe bijuterii, scrie Daily Mail.

Rita Ora a întors toate privirile cu silueta sa tonifiată. În imaginile publicate pe Instagram, artista și-a etalat corpul intens lucrat la sala de sport.

Paparazzii nu au scăpat-o din ochi și au pozat-o din toate unghiurile.

Cea mai recentă piesă lansată a fostului jurat X Factor a fost ,,You Only Love Me” în ianuarie, primul ei single solo de la ,,How To Be Lonely” din 2020.

Recent, Ora a împărtășit o fotografie de pe platourile de filmare ale filmului ,,Kung Fu Panda” de la Netflix: The Dragon Knight” , unde a dat voce unui personaj.

Ora a mai postat în trecut fotografii în bikini pe Instagram, iar în ultimele zile a afișat și alte look-uri îndrăznețe, printre care o rochie transparentă din plasă purtată peste o pereche de chiloți.

În așteptarea verii, fanii abia așteaptă să vadă mai multe poze de la mare cu cântăreața.

Citește și:

Fraţii Tate, eliberaţi din arest preventiv şi plasaţi în arest la domiciliu. Decizia este definitivă

Prima condamnare în procesul Alec Baldwin. Cine a fost acuzat

Starul porno Stormy Daniels îl ironizează pe „micuțul” Trump

The post Rita Ora își arată corpul tonifiat într-un costum de baie de invidiat. Paparazzii n-au menajat-o appeared first on Aleph News.

Previous post Fraţii Tate, eliberaţi din arest preventiv şi plasaţi în arest la domiciliu. Decizia este definitivă
Next post Stresul cronic poate afecta sănătatea. Care sunt activitățile care ne ajută