ChatGPT a fost interzis în Italia, după ce ar fi încălcat regulile de confidențialitate

  • ChatGPT de la OpenAi a fost lansat anul trecut.
  • Robotul conversațional ChatGPT, dezvoltat de OpenAI, a devenit interesant de la lansare.
  • Decizia, care intră în vigoare imediat”, va duce la limitarea temporară a prelucrării datelor utilizatorilor italieni față de OpenAI, creatorul ChatGPT”.

Autoritatea de reglementare din Italia pentru protecția vieții private a emis vineri o interdicție imediată privind accesul la popularul chatbot de inteligență artificială al OpenAI, ChatGPT, din cauza unor presupuse încălcări ale confidențialității, scrie Politico.

Într-o declarație, Autoritatea Națională Italiană pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal a afirmat că ChatGPT a suferit o încălcare a datelor la 20 martie în ceea ce privește conversațiile utilizatorilor și informațiile de plată ale abonaților la serviciul plătit”. Robotul conversațional ChatGPT, dezvoltat de OpenAI, a devenit interesant de la lansare, de la sfârșitul lunii noiembrie, când a intrat în versiunea beta publică gratuită. Inteligența sa artificială este confuză și din motive întemeiate.

Decizia, care intră în vigoare imediat”, va duce la limitarea temporară a prelucrării datelor utilizatorilor italieni față de OpenAI [creatorul ChatGPT]”, a precizat autoritatea de supraveghere a confidențialității din această țară.

Elon Musk și un grup de experți în inteligență artificială și directori din industrie cer o pauză de șase luni în antrenarea sistemelor mai puternice decât GPT-4, au declarat aceștia într-o scrisoare deschisă, citând potențialele riscuri pentru societate și umanitate.

De la lansarea sa de anul trecut, ChatGPT de la OpenAi, susținut de Microsoft, a determinat rivalii să lanseze produse similare pe bază de inteligență artificială, iar companiile să îl integreze sau să integreze tehnologii similare în aplicațiile și produsele lor.

The post ChatGPT a fost interzis în Italia, după ce ar fi încălcat regulile de confidențialitate appeared first on Aleph News.

Previous post O nouă poveste marca James Bond. „On His Majesty’s Secret Service” va celebra încoronarea regelui Charles
Next post Fraţii Tate, eliberaţi din arest preventiv şi plasaţi în arest la domiciliu. Decizia este definitivă