Fanii Neversea pot primi abonament gratuit la festival dacă donează sânge

Donezi sânge și mergi la Untold sau NeverseaDonezi sânge și mergi la Untold sau Neversea

  • Fanii Neversea din Bucureşti, Constanţa şi Galaţi pot primi un abonament la festival.
  • Cea mai longevivă campanie de donare de sânge din România se extinde şi mai mult în 2022.
  • Organizatorii festivalului oferă fiecărui donator un abonament gratuit la Neversea, valabil pentru toate cele 4 zile şi 4 nopţi.

Fanii Neversea din Bucureşti, Constanţa şi Galaţi pot primi un abonament la festival dacă merg să doneze sânge pentru a salva vieţi, transmit, luni, organizatorii evenimentului.

Blood Network, cea mai longevivă campanie de donare de sânge din România, iniţiată de organizatorii festivalurilor UNTOLD şi Neversea, se extinde şi mai mult în 2022.

Astfel, de Ziua Mondială a Donatorului de Sânge, cei care doresc să salveze vieţi pot dona sânge în centrele de transfuzii fixe din Bucureşti, Constanţa şi Galaţi şi primesc un abonament la festivalul Neversea.

„Campania Blood Network s-a extins în acest an în 12 oraşe, printre care şi Zalău, şi mii de oameni merg în fiecare weekend la caravana mobilă să doneze sânge. Organizatorii anunţă acum evenimentul special de Ziua Donatorului, la care aşteaptă mulţi salvatori. Donatorii care vor să facă fapte bune sunt aşteptaţi pe 14 şi 15 iunie, între orele 7:30 şi 13:30, la centrele fixe de donare de sânge din Bucureşti, Constanţa şi Galaţi. Eroii vor fi răsplătiţi cu distracţie, cu cele mai frumoase amintiri de vară şi cu răsărituri de neuitat la malul Mării, la cel mai mare festival organizat pe o plajă din Europa – Neversea”, anunţă organizatorii.

Donezi sânge, mergi la Neversea gratuit

Organizatorii Neversea oferă fiecărui donator un abonament gratuit la Neversea, valabil pentru toate cele 4 zile şi 4 nopţi de festival.

„De data aceasta, anul acesta, sărbătorim Ziua Mondială a Donatorilor de Sânge împreună cu organizatorii festivalului UNTOLD şi Neversea, şi practic, dăruim donatorilor de sânge un abonament gratuit la Neversea. Acesta este un semn de preţuire al donatorilor noştri şi în felul acesta, împreună cu organizatorii Festivalului Neversea, le mulţumim donatorilor pentru gestul pe care îl fac”, a declarat Doina Goşa, directorul Centrului de Transfuzii Sanguine Bucureşti.

Nevoia de sânge pentru salvarea de vieţi persistă în spitalele din ţară. În România e nevoie anual de peste 500.000 de unităţi de sânge.

The post Fanii Neversea pot primi abonament gratuit la festival dacă donează sânge appeared first on Aleph News.

Previous post Președintele României participă la o întâlnire restrânsă pentru pregătirea summitului NATO
Next post Emiratele Arabe Unite au interzis un film de animaţie, din seria Toy Story, chiar înainte de lansare