Elon Musk și Mark Zuckerberg acceptă provocarea de a se duela. CEO-ul Tesla: „Sunt deschis pentru un meci în ring”

  • Doi dintre cei mai mari miliardari ai lumii sunt de acord să intre în ring.
  • Elon Musk a postat un mesaj pe Twitter în care a spus că este „gata pentru o luptă în cușcă” cu Mark Zuckerberg.
  • Mark Zuckerberg a câștigat recent o medalie la un turneu brazilian de jiu-jitsu.

Doi dintre cei mai mari miliardari ai lumii sunt de acord să intre în ring. Mark Zuckerberg, CEO-ul Meta, și Elon Musk, proprietarul Twitter sunt pregătiți pentru un „duel” în ,,cușcă”, scrie BBC.

Totul a pornit de la un răspuns al lui Elon Musk pe Twitter din 20 iunie în care îl ironiza pe Zuckerberg. Directorul SpaceX a afirmat: „Sunt gata pentru un meci în cușcă dacă el este pregătit”. Gluma a venit ca răspuns la comentariul unui utilizator care spunea că Zuckerberg „face ju jitsu”, o referire la recenta sa medalie la un turneu brazilian de jiu-jitsu.

Miercuri seară, Zuckerberg a postat un Story pe Instagram care includea o captură de ecran a Tweet-ului lui Musk și a răspuns cu textul „Trimite-mi locația”.

Între timp, Musk nu se lasă mai prejos și răspunde la cererea lui Zuckerberg. „Am o mișcare grozavă pe care o numesc The Walrus, în care mă întind deasupra adversarului meu și nu fac nimic”, a mai scris Musk pe Twitter.

Mark Zuckerberg a câștigat recent o medalie la un turneu brazilian de jiu-jitsu. Pe 6 mai, Zuckerberg a distribuit pe Instagram o imagine din ziua luptei sale, scriind: „Am concurat în primul meu turneu de jiu jitsu și am câștigat câteva medalii pentru echipa Guerrilla Jiu Jiu Jitsu”.

Citește și:

The post Elon Musk și Mark Zuckerberg acceptă provocarea de a se duela. CEO-ul Tesla: „Sunt deschis pentru un meci în ring” appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Salt la sursă
Author: Tohaneanu Andrei

Previous post Adrian Sârbu: Marcel Ciolacu confiscă populismul de la dreapta şi consacră „democrativa”
Next post Ce spun martorii despre explozia din Paris: „Am crezut că a fost o bombă. Pompierii ne cereau să evacuăm cât mai repede posibil”