Sondaj Mediafax-ZF.ro-Aleph News: 52% dintre respondenţi spun că Guvernul Ciolacu va fi la fel ca Guvernul Ciucă

  • 23% dintre respondenţi spun că Guvernul Ciolacu (PSD) este mai bun decât Guvernul Ciucă.
  • 25% sunt de părere că Guvernul Ciucă (PNL) a fost mai bun decât al premierului Ciolacu.
  • 52% susţin că Guvernul Ciolacu şi Guvernul Ciucă sunt la fel.

Rezultatele sondajului Mediafax.ro-ZF.ro-Aleph News au fost prezentate şi analizate de jurnalişti miercuri seara, la Stiu, la Aleph News.

Jurnalistul Bogdan Hofbauer afirmă că “au votat câteva mii de români pe site-urile zf.ro, alephnews.ro şi mediafax.ro, dar şi pe Instagram, pe conturile Ştiu şi Alephnews. Guvernul Ciolacu este mai bun, cred doar 23% dintre români, că este mai rău decât Guvernul Ciucă cred 25% dintre români, iar 52% consideră că este acelaşi lucru (…)

Anticipam în urmă cu ceva vreme că ar putea să fie acelaşi lucru, aşa cum consideră românii care au votat în acest sondaj, însă vedem că nu mai este absolut deloc acelaşi lucru pentru că, faţă de cum arătau lucrurile şi cum era acel acord în urmă cu doi ani între PSD şi PNL, a sărit din schemă UDMR. Asta este problema”.

Citește și:

The post Sondaj Mediafax-ZF.ro-Aleph News: 52% dintre respondenţi spun că Guvernul Ciolacu va fi la fel ca Guvernul Ciucă appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Salt la sursă
Author: Antoniu Gabriela

Previous post Adrian Sârbu: Marcel Ciolacu confiscă populismul de la dreapta şi consacră „democrativa”
Next post Ce spun martorii despre explozia din Paris: „Am crezut că a fost o bombă. Pompierii ne cereau să evacuăm cât mai repede posibil”