Ce spun martorii despre explozia din Paris: „Am crezut că a fost o bombă. Pompierii ne cereau să evacuăm cât mai repede posibil”

  • „Am auzit o explozie uriașă și, când am ieșit din restaurant, am văzut flăcări la capătul străzii Saint-Jacques”, povestește Khal Ilsey, angajat al barului din apropiere.
  • „Eram acasă și scriam… am crezut că a fost o bombă”, mărturisește istoricul de artă Monique Mosser.
  • Două persoane sunt date dispărute și șapte sunt în stare critică după explozia din centrul Parisului.

Două persoane sunt date dispărute și șapte sunt în stare critică după explozia din centrul Parisului, a anunțat poliția, scrie Sky News. Cel puțin 30 de persoane sunt rănite, după ce explozia a incendiat clădiri și a provocat prăbușirea fațadei școlii de design Paris American Academy.

Șeful poliției din Paris, Laurent Nunez, a declarat reporterilor că șapte dintre cei răniți se află în stare critică”. Explozia a fost extrem de violentă”, a spus Nunez. Peste 200 de pompieri au fost implicați în intervenția de salvare. Nunez a declarat ulterior că incendiul a fost pus sub control.

„Am auzit o explozie uriașă și, când am ieșit din restaurant, am văzut flăcări la capătul străzii Saint-Jacques”, povestește Khal Ilsey, angajat al barului din apropiere.

„Eram acasă și scriam… am crezut că a fost o bombă”, mărturisește istoricul de artă Monique Mosser, adăugând că multe dintre ferestrele din clădirea sa au fost spulberate de unda de șoc a exploziei. Un vecin a bătut la ușă și mi-a spus că pompierii ne cereau să evacuăm cât mai repede posibil. Mi-am luat laptopul și telefonul. Nici măcar nu m-am gândit să-mi iau medicamentele”.

Jurnalistul Olivier Galzi a declarat pentru BFM TV că a văzut fațada unei clădiri din apropiere prăbușindu-se complet”. Este un haos”, a declarat Christopher Gaglione, care a spus că a fost martor la scenă.

Citește și:

The post Ce spun martorii despre explozia din Paris: „Am crezut că a fost o bombă. Pompierii ne cereau să evacuăm cât mai repede posibil” appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Salt la sursă
Author: Diana Nechita

Previous post Elon Musk și Mark Zuckerberg acceptă provocarea de a se duela. CEO-ul Tesla: „Sunt deschis pentru un meci în ring”
Next post Meteorologii anunță caniculă în mai multe regiuni din țară. Temperaturile vor ajunge până la 36 de grade Celsius