David Popovici a câştigat o altă medalie de aur la Campionatul European de Înot

David PopoviciDavid Popovici

  • David Popovici a câştigat duminică seara o altă medalie de aur la Campionatul European de Înot pentru Juniori de la Otopeni.
  • Înotătorul român s-a clasat primul în proba de 100 m liber, completându-şi colecţia de medalii de aur, după cea de la 50 m şi 200 m liber individual şi ştafetă 4×100 liber.
  • Românul a terminat cursa cu timpul de 47,69, după ce a întors primul şi la capătul primei lungimi de bazin.

David Popovici a câştigat duminică seara o altă medalie de aur la Campionatul European de Înot pentru Juniori de la Otopeni.

Înotătorul român s-a clasat primul în proba de 100 m liber, completându-şi colecţia de medalii de aur, după cea de la 50 m şi 200 m liber individual şi ştafetă 4×100 liber.

Românul a terminat cursa cu timpul de 47,69, după ce a întors primul şi la capătul primei lungimi de bazin.

Popovici a câştigat anterior medalia de aur la 200 metri şi 50 metri liber masculin şi a contribuit şi la titlul de campioană europeană a ştafetei masculine de 4×100 metri liber şi a celei de vicecampioană europeană a celei de şafetă mixtă de 4×100 metri liber.

După prestaţia remarcabilă de la mondialele de seniori de la Budapesta, unde s-a impus în probele de 100 şi 200 metri liber, Popovici îşi continuă dominaţia în probele de înot liber, obţinând toate cele trei medalii de aur în probele de sprint (50, 100 şi 200 metri) şi la europenele de juniori.

Pentru David Popovici urmează participarea la Campionatul Mondial de Înot pentru Juniori de la Lima, Peru, la începutul lunii septembrie.

The post David Popovici a câştigat o altă medalie de aur la Campionatul European de Înot appeared first on Aleph News.

Previous post Scandal neașteptat după o petrecere organizată de partidul cancelarului german Olaf Scholz
Next post Trucuri ascunse care te ajută să câștigi garantat la LOTO