Scandal neașteptat după o petrecere organizată de partidul cancelarului german Olaf Scholz

  • Poliția a pornit o investigație după ce mai multe femei s-au simțit rău după evenimentul care a avut loc miercuri.
  • Până în prezent, 9 femei care au participat la eveniment au mers să-și facă teste pentru descoperirea unor substanțe toxice.
  • Presa vorbește despre efecte similare cu ale „drogului violului”.

Un scandal total neașteptat zguduie partidul cancelarului Germaniei, Olaf Scholz. Asta după ce 9 femei ar fi fost drogate la o petrecere organizată de social democrații.

Poliția a pornit o investigație după ce mai multe femei s-au simțit rău după evenimentul care a avut loc miercuri. Până în prezent, 9 femei care au participat la eveniment au mers să-și facă teste pentru descoperirea unor substanțe toxice. Presa vorbește despre efecte similare cu ale „drogului violului”.

Copreședintele partidului, Lars Klingbeil, s-a declarat revoltat de întâmplare și și-a manifestat sprijinul pentru autorități.

Peste 1.000 de persoane au participat la eveniment. Incidentul vine la puțin timp după ce Olaf Scholz a fost în centrul unui clip viral în care vorbea despre legalizarea consumului de cannabis în scop recreativ.

The post Scandal neașteptat după o petrecere organizată de partidul cancelarului german Olaf Scholz appeared first on Aleph News.

Previous post Un jucător s-a calificat la campionatul mondial de poker în somn
Next post David Popovici a câştigat o altă medalie de aur la Campionatul European de Înot