Vladimir Putin atacă instituţiile municipale. O şcoală din Nikopol a fost afectată

  • Putin atacă o şcoală din Nikopol.
  • Mai multe zone rezidenţiale au fost distruse sau avariate.
  • O şcoală, o grădiniţă şi mai multe instituţii municipale din Nikopol au fost afectate.

Putin atacă o şcoală din Nikopol. Mai multe zone rezidenţiale au fost distruse sau avariate. O şcoală, o grădiniţă şi mai multe instituţii municipale din Nikopol au fost afectate.

Noaptea trecută, trupele ruse au lovit regiunea Dnipropetrovsk. Primarul din Nikolaiv, Oleksandr Sienkevych, raportează un bombardament asupra oraşului Până la 50 de rachete au fost trase asupra zonelor rezidenţiale din Nikopol.

Bombardamente în mai multe orașe și explozii descriu noaptea trecută din Nikopol și Nikolaiv. Au fost distruse mai multe case și şapte blocuri de apartamente. O şcoală, o grădiniţă şi mai multe instituţii municipale au fost, de asemenea, afectate.

The post Vladimir Putin atacă instituţiile municipale. O şcoală din Nikopol a fost afectată appeared first on Aleph News.

Previous post Klaus Iohannis îi dă replica lui Viktor Orban: „România va continua să apere drepturile şi interesele minorităţilor sale”
Next post LIVE UPDATE. 159 de zile de invazie. Zelenski îndeamnă civilii să părăsească Donețk, în timp ce orașul Bakhmut este atacat