VIDEO. Un incendiu a izbucnit pe insula Pantelleria (la sud de Sicilia), Giorgio Armani s-ar afla printre cei evacuaţi

  • Pompierii sting resturile a două incendii de vegetație de pe o insulă siciliană care l-au forțat pe creatorul de modă Giorgio Armani și alte zeci de persoane să fugă peste noapte din vilele de vacanță.
  • Oficialii au declarat joi că două avioane de pompieri şi mai multe unităţi de stingere a incendiilor se luptau încă cu flăcările pe această insulă.
  • Procuratura a început să investigheze cauza incendiului, neexcluzând încă acţiunea umană sau neglijenţa.

Un incendiu de vegetaţie izbucnit pe insula italiană Pantelleria a declanşat evacuarea a câteva zeci de persoane, scrie The Independent.

Designerul Giorgio Armani a fost nevoit să îşi părăsească vila de pe coasta estică a insulei, populară în rândul celebrităţilor. El şi invitaţii săi au plecat la bordul iahtului său miercuri noaptea târziu, potrivit relatărilor apărute în presă.

Oficialii au declarat joi că două avioane de pompieri şi mai multe unităţi de stingere a incendiilor se luptau încă cu flăcările pe această insulă, situată între Tunisia şi Sicilia.

FOTO – The Independent

Incendiul de vegetaţie a izbucnit miercuri seara târziu, iar până în prezent se pare că nu există victime, a indicat joi departamentul de pompieri.

Au ars însă unele acoperişuri din lemn şi cabane, alături de zone împădurite, potrivit agenţiei siciliene de protecţie civilă. ,,Vântul şi flăcările se diminuează, ce a fost mai rău pare să fi trecut” , a declarat primarul din Pantelleria, Vincenzo Campo, pentru agenţia de presă ANSA.

Focare au izbucnit în cel puţin două locaţii aflate la câteva sute de metri una de alta şi au fost alimentate de vânt, au declarat autorităţile.

Procuratura a început să investigheze cauza incendiului, neexcluzând încă acţiunea umană sau neglijenţa.

The post VIDEO. Un incendiu a izbucnit pe insula Pantelleria (la sud de Sicilia), Giorgio Armani s-ar afla printre cei evacuaţi appeared first on Aleph News.

Previous post BILANȚUL ZILEI. Scăderea în mod constant a numărului de cazuri de îmbolnăviri cu COVID-19
Next post Rușii torturează profesori și ard cărți în încercarea de a eradica învățământul ucrainean