VIDEO. O statuie roșie care arată ca Vladimir Putin a devenit ținta pistoalelor cu apă într-un loc de joacă pentru copii

  • Parcul Central din New York a devenit gazda unei noi statui interesante, care a devenit rapid favorita vizitatorilor.
  • Este vorba despre o statuie roșie care îl înfățișează pe președintele rus Vladimir Putin călare pe un tanc.
  • Statuia a fost creată de artistul francez James Colomina, cunoscut pentru operele sale roșii.

O statuie roșie care îl înfățișează pe președintele rus Vladimir Putin călare pe un tanc a fost instalată în locul de joacă din Parcul Central New York, potrivit WION.

Statuia a fost creată de artistul francez James Colomina. Nu este pentru prima dată când artistul face așa ceva, el fiind cunoscut pentru statuile sale roșii pe care le pune în locuri neobișnuite.

Parcul Central din New York este al doilea loc în care a fost amplasată statuia lui Putin, după ce și-a făcut debutul în Grădina Luxemburg din Paris.

Statuia a devenit rapid un succes în rândul vizitatorilor din Parcul Central, deoarece copiii au fost văzuți jucându-se în jurul ei, iar adulții erau dornici să își facă selfie-uri cu opera.

„Cred că este o modalitate bună de a-ți exprima opinia și de a arăta lumii că sunt mulți oameni care nu sunt mulțumiți cu ceea ce se întâmplă”, a declarat, pentru Reuters, Maryham Yaacoub, un spectator, citat de aceeași sursă.

Președintele rus Vladimir Putin nu este o figură populară din cauza invaziei rusești în curs de desfășurare în Ucraina. Deși a primit reacții negative din întreaga lume, Putin susține că Rusia va merge mai departe cu acțiunea sa militară.

Sursa: NowThis News

Sursa: Yahoo Australia

The post VIDEO. O statuie roșie care arată ca Vladimir Putin a devenit ținta pistoalelor cu apă într-un loc de joacă pentru copii appeared first on Aleph News.

Previous post Formă de viață misterioasă descoperită în peșterile de lavă din Hawaii. Oamenii de știință uimiți că sunt acolo de secole
Next post SUA amână un test cu rachete din cauza tensiunilor cu Republica Chineză în jurul Taiwan-ului