Unde mergi azi? La Muzeul Național al Țăranului Român poți participa la Târgul „100 de Tradiții Românești”

  • Pentru cămări îmbelșugate producătorii aduc la târgul de tradiții brânzeturi proaspete și maturate.
  • Colecţionarii de antichităţi pot găsi la vânzare obiecte de antichitate.
  • Copiii pot picta figurine ceramaice de Paște și își pot dezvolta abilitățile artistice.

Târgul „100 de Tradiții Românești” și-a deschis porțile în curtea interioară a Muzeului Național al Țăranului Român. Ce găsești la târg astăzi și mâine? Obiecte tradiționale create cu pricepere de meșterii populari, delicii gastronomice și vestimentații din lână împâslită.

Care sunt cele mai căutate produse la târgul de tradiții?

„Sunt multe produse căutate, dar acum în perioada Paștelui cele mai căutate obiecte sunt ouăle încondeiate, iile și multe altele. Ouăle încondeiate sunt moștenite de la mama, de la bunica, pentru că așa este tradiția în Suceava”, a declarat Elena Inhatiuc, expozant, pentru Aleph News.

Citește și

The post Unde mergi azi? La Muzeul Național al Țăranului Român poți participa la Târgul „100 de Tradiții Românești” appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Salt la sursă
Author: Lupea Briana

Previous post Marcel Boloș vrea să crească rating-ul României. Analist: „Rating-ul actual este de BBB- cu perspectivă stabilă, dar vine în contextul alegerilor și al mediului economic sensibil”
Next post Zelensky interzice jocurile de noroc pentru militari. Ce riscuri la nivel de securitate implică acestea