Un deputatul american şi-a expus armele în timpul unei dezbateri din Congres: „La mine acasă fac ce vreau”

Americanii dezbat problema armelorAmericanii dezbat problema armelor

  • În plin scandal legat de deţinerea armelor de foc în SUA, Greg Steube, un fan Trump din Florida, a intrat online de acasă, pentru a participa la o audiere a Comisiei pentru Afaceri Judiciare a Camerei, ocazie cu care a arătat 4 arme.
  • Zidul ridicat de republicani privind deţinerea de arme trece prin sufrageria congresmanului Greg Steube.
  • Acesta a intrat online de acasă pentru a participa la o audiere privind controlul armelor, convocată de Comisia pentru Afaceri Judiciare a Camerei.

Ocazie cu care le-a arătat colegilor săi 4 arme, una după alta. „Iată, acesta este un Glock 19, cel mai bine vândut în Statele Unite. Conform legii propuse de democraţi, această armă ar fi interzisă.

Acum vă uitaţi la un Sig Sauer P226, care, conform legii, ar deveni ilegală. Şi tot aşa, până la ultimul, preferatul meu: Port asta cu mine în fiecare zi pentru a mă proteja pe mine, pe soţia mea şi pe familia mea. Este un Xl Sig Sauer P365.Cu legea asta, acest lucru ar fi de asemenea interzis”.

Se aude o voce din sala de clasă. Este a congresmanului democrat Sheila Jackson Lee din Texas: „Sper că acele arme nu sunt încărcate”.

Steube se opreşte şi răspunde enervat: „La mine acasă şi fac ce vreau”

The post Un deputatul american şi-a expus armele în timpul unei dezbateri din Congres: „La mine acasă fac ce vreau” appeared first on Aleph News.

Previous post China va lansa o nouă misiune cu echipaj pentru a construi staţia spaţială
Next post OFF/ON THE RECORD, 5 iunie 2022. Invitat, ora 21.55: Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte PNL