OFF/ON THE RECORD, 5 iunie 2022. Invitat, ora 21.55: Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte PNL

În doar un an și jumătate, PNL a schimbat trei președinți, partidul s-a fracturat și, deși are premierul României, s-a aliat cu fosta Opoziție – PSD, care a ajuns să aibă un cuvânt mai greu de spus în actul guvernării decât PNL.

Cum a ajuns unul dintre partidele istorice ale României într-o asemenea situație, cât au contat dorințele președintelui Klaus Iohannis în deciziile PNL, cum stă PNL în sondaje și în ce controverse este implicat Lucian Bode, propulsat numărul doi în PNL, afli de la Rareș Bogdan, europarlamentar și prim – vicepreședinte PNL.

Despre cum rezolvă PNL problemele din pachetul de legi pe securitatea națională și de ce promisiunea din campania electorală privind tăierea tuturor pensiilor speciale – nu s-a îndeplinit nici până în prezent, vezi duminică, de la 21.55, în emisiunea OFF/OnTheRecord, pe Aleph News, în care invitat este europarlamentarul și prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan.

The post OFF/ON THE RECORD, 5 iunie 2022. Invitat, ora 21.55: Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte PNL appeared first on Aleph News.

Previous post Un deputatul american şi-a expus armele în timpul unei dezbateri din Congres: „La mine acasă fac ce vreau”
Next post Cât mai durează războiul din Ucraina? Previziunile lui Mihail Podoliak