Trump a distribuit o fotografie veche a lui DeSantis care pare să se distreze cu adolescente când era profesor

  • DeSantis ar fi predat istoria timp de un an la Darlington School.
  • Până în prezent, Trump este singurul care a anunțat o candidatură la nominalizarea republicană pentru alegerile prezidențiale din 2024.
  • Trump a lansat deja insulte la adresa lui DeSantis.

Fostul președinte Donald Trump a distribuit marți o fotografie veche de 21 de ani în care se presupune că îl arată pe guvernatorul Floridei, Ron DeSantis, petrecând cu adolescente pe când era profesor la școala lor.

Ăsta nu e Ron, nu-i așa?”. a scris Trump cu sarcasm pe site-ul său de socializare. El nu ar face niciodată așa ceva”. Cel de-al 45-lea președinte a distribuit ulterior aceeași fotografie împreună cu o postare în care îl denunța pe DeSantis ca fiind destul de scârbos” pentru că s-a îmbrățișat” cu elevele adolescente, dintre care una ține în mână o sticlă maro.

Nu se poate!” a scris Trump, ca și cum ar fi susprins. Imaginea se pare că a apărut pentru prima dată în 2021, când un site de știri numit HillReporter.com a publicat un articol despre aceasta.

DeSantis ar fi predat istoria timp de un an la Darlington School, o școală privată mixtă din Rome, Georgia.
The New York Times a raportat că DeSantis avea reputația de a petrece cu studenții de acolo. Unii foști elevi și-au amintit, de asemenea, că au fost jigniți de opiniile sale despre Războiul Civil, pe care le considerau favorabile taberei confederate pro-sclavie.

Până în prezent, Trump este singurul care a anunțat o candidatură la nominalizarea republicană pentru alegerile prezidențiale din 2024. Sondajele de opinie indică faptul că DeSantis ar fi principalul său rival dacă va alege să candideze.

Trump a lansat deja insulte la adresa lui DeSantis, catalogându-l drept globalist” și republican doar cu numele. DeSantis s-a abținut până acum să riposteze la Trump, deși își amintește adesea susținătorii că i-a demolat pe democrați pentru a câștiga un al doilea mandat în alegerile intermediare, în timp ce candidații aleși de Trump s-au luptat.

The post Trump a distribuit o fotografie veche a lui DeSantis care pare să se distreze cu adolescente când era profesor appeared first on Aleph News.

Previous post LIVE UPDATE. 350 zile de invazie. Germania, Danemarca și Olanda vor trimite peste 100 de tancuri în Ucraina până în primăvara anului 2024
Next post Povestea bărbatului care a călătorit peste 3.000 de kilometri din sudul Țării Galilor până în Turcia pentru a-și căuta familia. Fratele său a fost găsit decedat