Povestea bărbatului care a călătorit peste 3.000 de kilometri din sudul Țării Galilor până în Turcia pentru a-și căuta familia. Fratele său a fost găsit decedat

  • Ahmat spune că era o casă plină de bucurie și dragoste; familia sa este acum distrusă.
  • El spune că localnicii vor să știe unde este ajutorul guvernului.
  • Sora lui, Fara, îl îmbrățișează și frații se țin strâns unul de celălalt.

Ahmat a aterizat pe unul puținele aeroporturi funcționale din zona afectată de cutremur. El a călătorit toată noaptea din sudul Țării Galilor pentru a ajunge la casa familiei sale din Tut, în provincia Adiyaman din Turcia.

Fratele său, Ali, a fost ucis după ce casa sa s-a prăbușit la pământ în urma cutremurului. Soția lui Ali este grav rănită, iar cele două nepoate ale sale sunt încă îngropate printre dărâmături. La jumătatea drumului, Ahmat primește un telefon de la nepoata sa supraviețuitoare care îl anunță că nimeni nu vine să ajute familia.

Ahmat le-a spus jurnaliștilor de la Sky News: Este de necrezut. Nu am mai văzut așa ceva până acum. Sunt cu adevărat șocat. Nu am mai văzut așa ceva în viața mea… niciodată.” Sora lui, Fara, îl îmbrățișează și frații se țin strâns unul de celălalt. Ea plânge de durere.

De asemenea, Ahmat era așteptat și de nepoata sa supraviețuitoare Sidka. Vecinii veneau rând pe rând să-și prezinte omagiile față de familia sa.

Ahmat spune că era o casă plină de bucurie și dragoste; familia sa este acum distrusă. El spune că localnicii vor să știe unde este ajutorul guvernului. Adevărul este că guvernul este copleșit. Țările depun acum eforturi pentru a ajuta Turcia și pentru a căuta supraviețuitorii.

The post Povestea bărbatului care a călătorit peste 3.000 de kilometri din sudul Țării Galilor până în Turcia pentru a-și căuta familia. Fratele său a fost găsit decedat appeared first on Aleph News.

Previous post Trump a distribuit o fotografie veche a lui DeSantis care pare să se distreze cu adolescente când era profesor
Next post Discursul complet al preşedintelui american Joe Biden privind refacerea economiei americane: „scriem următorul capitol din marea poveste americană”