Trucuri ascunse care te ajută să câștigi garantat la LOTO

lotoloto

  • Un român divulgă trucurile ascunse care te ajută să câștigi garantat la LOTO!
  • Matematicianul român Stefan Mandel a câștigat jackpot-ul la loterie de 14 ori, demonstrând că puterea științei ne ajută să devenim milionari.
  • Deși, conform statisticilor, este mai probabil să fii lovit de fulger decât să câștigi la loterie, Mandel trăiește confortabil și generos datorită câștigurilor sale la loterie.

Un român divulgă trucurile ascunse care te ajută să câștigi garantat la LOTO!

Matematicianul român Stefan Mandel a câștigat jackpot-ul la loterie de 14 ori, demonstrând că puterea științei ne ajută să devenim milionari.

Dar pentru a câștiga banii multi, el nu s-a bazat pe șansă, ci pe cunoștințele sale matematice. Potrivit lui, doar câteva calcule te despart de visul de a fi milionar la loto.

Care sunt pașii formulei magice pe care o poți pune în practică, află din sfaturile de mai jos.

Calculează numărul de combinații

Înainte de a completa formularul, calculează combinațiile posibile. Dacă trebuie să alegi 6 numere din 40 posibile, combinațiile sunt 3.838.380.

Caută un jackpot mai mare decât combinațiile posibile

Următorul pas este să găsesti un jackpot mai mare decât numărul de combinații posibile. Dacă combinațiile sunt trei milioane, ar trebui să cauți un profit de la 4 milioane în sus.

Caută suficienți bani pentru a plăti fiecare combinație

Când primii 2 pași sunt finalizați, următorul pas este să găsești banii necesari pentru a completa fișele. Deoarece șansele de a încerca nu sunt gratuite, vei avea nevoie de finanțe.

Găsește investitori cu care să împărți profiturile

Mandel nu a acționat singur, ci a căutat investitori. Le-a prezentat schema lui de a câștiga jackpot-ul, i-a pus de partea lui și apoi au împărțit banii.

The post Trucuri ascunse care te ajută să câștigi garantat la LOTO appeared first on Aleph News.

Previous post Vecinii ucigașului lui Shinzo Abe: „Era un om singuratic și tăcut”
Next post Cameron Diaz: „Am fost folosită pe post de catâr care ducea droguri în Maroc”