Trei sferturi dintre votanții conservatori doresc ca următorul lider să crească exporturile și piețele comerciale internaționale ale Marii Britanii

  • Aproximativ 75% dintre alegătorii conservatori doresc ca noul lider să profite de avantajele Brexitului.
  • Doar doi din cinci alegători au spus că Boris Johnson şi-a îndeplinit angajamentele privind Brexitul.
  • Următorul prim-ministru trebuie să exploateze mai bine oportunităţile oferite de Brexit, au spus alegătorii conservatori. 

Aproximativ 75% dintre alegătorii conservatori doresc ca noul lider să profite de avantajele Brexitului. Doar doi din cinci alegători au spus că Boris Johnson şi-a îndeplinit angajamentele privind Brexitul.

Următorul prim-ministru trebuie să exploateze mai bine oportunităţile oferite de Brexit, au spus alegătorii conservatori. 

Un sondaj al membrilor conservatori a relevat că trei sferturi dintre alegătorii conservatori doresc ca următorul lider să crească pieţele britanice de export şi de comerţ internaţional, transmite Daily Mail

Sondajul realizat de Global Britain Commission arată, de asemenea, că mai mult de o treime dintre membri cred că Boris Johnson nu a făcut suficient pentru a stimula activitatea internaţională a Marii Britanii. 

Fostul negociator şef pentru Brexit, Lord Frost, a spus că noul lider trebuie să profite de oportunitatea autonomiei pe care  Brexitul l-a oferit naţiunii pentru a crea o nouă strategie naţională.

El a spus: „Pe scurt, avem economie etatistă, politică ecologică, un guvern prea puternic şi o reticenţă extremă de a ne gândi unde ne poate duce acest lucru. Nu este surprinzător că suntem pe drumul spre o societate mult mai colectivistă. Oamenii au votat pentru schimbare şi orice strategie de succes  trebuie să o ducă la îndeplinire” , adăugând că mult aşteptata „revoltă Brexit” împotriva modului consacrat de a conduce ţara nu s-a materializat.

The post Trei sferturi dintre votanții conservatori doresc ca următorul lider să crească exporturile și piețele comerciale internaționale ale Marii Britanii appeared first on Aleph News.

Previous post Descoperire majoră! Un fizician danez a reușit să încetinească viteza luminii la 60 km/h
Next post Două activiste s-au pozat cu sânii la vedere cu cancelarul german Olaf Scholz