Top modelul Bella Hadid se alătură metaversului cu o colecție de NFT

  • Bella Hadid a intart în Metaverse cu o colecție de NFT-uri.
  • Colecția ei cuprinde 11.111 NFT-uri și au fost realizate în colaborare cu platforma de batere a NFT-urilor reBASE.
  • NFT-urile sunt un activ digital care există pe blockchain, o înregistrare a tranzacțiilor păstrate pe computere în rețea. Toate tipurile de obiecte digitale – inclusiv imagini, videoclipuri, muzică și text – pot fi cumpărate și vândute ca NFT-uri.

Supermodelul american Bella Hadid a trecut de pe podium în metaunivers, lansând CY-B3LLA – o colecție de jetoane nefungibile, cu lucrări de artă bazate pe scanări 3D ale feței și corpului ei.

Hadid, în vârstă de 25 de ani, a declarat pentru Reuters, într-un interviu acordat din New York, că a fost intrigată de mediile partajate din lumea virtuală și că a vrut să creeze „versiuni cool” ale ei după ce a devenit obsedată de jocurile video în timpul închiderii COVID-19.

Anterior, ea a declarat pe contul său de Instagram că a creat NFT-urile pentru a„”încuraja călătoriile, comunitatea, creșterea, fantezia și interacțiunile umane”.

NFT-urile sunt un activ digital care există pe blockchain, o înregistrare a tranzacțiilor păstrate pe computere în rețea. Toate tipurile de obiecte digitale – inclusiv imagini, videoclipuri, muzică și text – pot fi cumpărate și vândute ca NFT-uri.

„A fost super amuzant”, a declarat Hadid despre acest proces, spunând că rezultatele finale au într-adevăr „expresiile ei faciale exacte”.

Colecția ei cuprinde 11.111 NFT-uri și au fost realizate în colaborare cu platforma de NFT-uri reBASE.

Inspirația pentru NFT-urile CY-B3LLA a venit din 10 țări diferite, cu contribuția artiștilor locali.

„Să văd ce fel de versiune a mea au născocit creierele lor a fost foarte interesant … Există atât de multe versiuni diferite ale mele pe care le-ai putea face și nu unele pe care eu le-aș putea visa vreodată”, a spus ea.

The post Top modelul Bella Hadid se alătură metaversului cu o colecție de NFT appeared first on Aleph News.

Previous post Preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, vine vineri la Bucureşti
Next post Klaus Iohannis cere Parlamentului reexaminarea Legii privind protecţia avertizorilor în interes public