Taylor Swift a amânat un concert la Rio de Janeiro după moartea unui fan

  •  Cântăreaţa americană Taylor Swift şi-a amânat concertul de sâmbătă spre duminică noapte de la Rio de Janeiro din cauza căldurii toride
  • O fană a lui Swift a murit în urmă cu o zi de amânarea celui de-al doilea concert, în timpul primului său spectacol din Rio.

Cântăreaţa americană Taylor Swift şi-a amânat concertul de sâmbătă spre duminică noapte de la Rio de Janeiro din cauza căldurii toride, la o zi după moartea unui fan în timpul primului său spectacol din Rio.

Artista americană a luat decizia de a anula spectacolul înainte de al doilea spectacol din cele şase programate în turul din Brazilia, cu aproximativ două ore înainte de a urca pe scenă.

„A fost luată decizia de a amâna spectacolul din această seară din cauza temperaturilor extreme din Rio. Siguranţa şi bunăstarea fanilor mei, a colegilor mei artişti şi a echipei trebuie să fie şi va fi întotdeauna pe primul loc”, a transmis, Taylor Swift, pe Instagram.

O fană a lui Swift a murit în urmă cu o zi de amânarea celui de-al doilea concert, în timpul primului său spectacol din Rio.

Tânăra de 23 de ani s-a simţit rău pe stadionul Nilton Santos, a scris pe Instagram organizatorul evenimentului T4F. Acesta a precizat că ea a fost asistată prompt de personalul medical, apoi a fost dusă la un post medical din apropiere, înainte de a fi transferată la spitalul Salgado Filho, unde a murit.

Aproximativ 60.000 de fani se adunaseră pentru concertul lui Swift, într-un cartier din nordul oraşului Rio de Janeiro.

În Brazilia a fost raportat un val de căldură istoric şi un indice alarmant de umezeală.

Taylor Swift şi-a exprimat tristeţea şi a prezentat condoleanţe familiei şi prietenilor persoanei decedate.

The post Taylor Swift a amânat un concert la Rio de Janeiro după moartea unui fan appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Salt la sursă
Author: Negreanu Gabriel

Previous post Ion Cristoiu: Suetoniu sau Istoria ca tabloid
Next post Mintea din spatele ChatGPT s-ar putea întoarece la OpenAI la câteva zile după ce a fost concediat