Shakira a ajuns la un acord cu autoritățile fiscale din Spania. Cântăreața a evitat un proces de 14,5 milioane de euro

  • Vedeta pop a fost de acord să plătească o amendă, a declarat judecătorul din Barcelona.
  • Shakira a spus că întotdeauna s-a străduit să facă ceea ce este corect și să fie un exemplu pozitiv pentru ceilalți”.
  • Cu toate acestea, ea a spus că a luat decizia de a rezolva problema înainte de proces.

Shakira a ajuns la un acord cu autoritățile fiscale din Spania, evitând un proces de 14,5 milioane de euro în dimineața în care trebuia să înceapă.

Vedeta pop a fost de acord să plătească o amendă, a declarat judecătorul din Barcelona, potrivit agenției de presă Reuters. Într-o declarație trimisă la Sky News, Shakira a spus că întotdeauna s-a străduit să facă ceea ce este corect și să fie un exemplu pozitiv pentru ceilalți”.

Cântăreața Hips Don’t Lie a declarat că avocații ei au fost încrezători” că instanța se va pronunța în favoarea ei.

Cu toate acestea, ea a spus că a luat decizia de a rezolva problema înainte de proces având la inimă interesul superior al copiilor mei, care nu vor să o vadă pe mama lor sacrificându-și bunăstarea personală în această luptă”. Shakira, în vârstă de 46 de ani, s-a confruntat cu șase capete de acuzare pentru că nu a plătit guvernului spaniol impozite în valoare de 14,5 milioane de euro (aproximativ 12,7 milioane de lire sterline) între 2012 și 2014.

Citește și

The post Shakira a ajuns la un acord cu autoritățile fiscale din Spania. Cântăreața a evitat un proces de 14,5 milioane de euro appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Salt la sursă
Author: Diana Nechita

Previous post Brigitte Macron a așteptat 10 ani să se căsătorească cu președintele francez: „Singurul obstacol au fost copiii mei”
Next post Ion Cristoiu: Surorile Brontë – nişte extraterestre