Secretarul general NATO nu mai vine în România din cauza unor probleme de sănătate. Stoltenberg va participa prin videoconferință la Summitul B9

  • Stoltenberg a fost diagnosticat cu Zona Zoster şi nu mai vine în România, unde urma să participe la Summitul Formatului Bucureşti 9.
  • Prin urmare, va purta discuţiile programate în Germania şi România doar de la distanţă, a declarat un oficial NATO.
  • Stoltenberg urma să se întâlnească joi la Berlin cu cancelarul german Olaf Scholz şi să participe vineri la o întâlnire cu liderii României, Poloniei şi Ungariei la Bucureşti.

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a fost diagnosticat cu Zona Zoster şi nu mai vine în România, unde urma să participe la Summitul Formatului Bucureşti 9 (B9), potrivit Reuters.

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a fost diagnosticat cu Zona Zoster şi, prin urmare, va purta discuţiile programate în Germania şi România doar de la distanţă, a declarat joi un oficial NATO.

„Secretarul general îşi va desfăşura vizita planificată în Germania şi România de la distanţă, mai degrabă decât personal”, a declarat oficialul pentru Reuters.

El a fost diagnosticat cu Zona Zoster, care poate apărea după COVID-19, şi lucrează de acasă”.

Stoltenberg a fost testat pozitiv pentru COVID-19 la mijlocul lunii mai. La momentul respectiv, el prezenta simptome uşoare şi lucra de acasă, potrivit unui purtător de cuvânt al alianţei militare occidentale.

Stoltenberg urma să se întâlnească joi la Berlin cu cancelarul german Olaf Scholz şi să participe vineri la o întâlnire cu liderii României, Poloniei şi Ungariei la Bucureşti.

The post Secretarul general NATO nu mai vine în România din cauza unor probleme de sănătate. Stoltenberg va participa prin videoconferință la Summitul B9 appeared first on Aleph News.

Previous post Cenușăreasa cu forța: Poliția americană caută un infractor bizar care atacă femei și le fură un pantof
Next post Trei surori au fost ucise și aruncate într-o fântână din cauza zestrei