Cenușăreasa cu forța: Poliția americană caută un infractor bizar care atacă femei și le fură un pantof

MOSCOW, RUSSIA - OCTOBER 31: Women's luxury heeled shoes, manufactured by Prada, sit on display at the GUM department store on Red Square, in Moscow, Russia on October 31, 2018. Sefa Karacan / Anadolu Agency/ABACAPRESS.COMMOSCOW, RUSSIA - OCTOBER 31: Women's luxury heeled shoes, manufactured by Prada, sit on display at the GUM department store on Red Square, in Moscow, Russia on October 31, 2018. Sefa Karacan / Anadolu Agency/ABACAPRESS.COM

  • Una dintre victime, care a vorbit sub protecția anonimatului, a descris incidentul ca fiind „înfiorător”.
  • Schema s-a repetat în alte două ocazii.
  • În februarie, bărbatul a scos un papuc de la o altă femeie, în vârstă de 47 de ani, într-o stație de metrou din Brooklyn.

Poliția americană investighează o serie de tâlhării bizare din New York care par să aibă un singur scop: să le ia pantofii.

Primul incident a avut loc în ianuarie, în Brooklyn, când bărbatul a urmărit o femeie într-o clădire și i-a scos pantoful drept, relatează rețeaua locală PIX 11.

Schema s-a repetat în alte două ocazii. În februarie, bărbatul a scos un papuc de la o altă femeie, în vârstă de 47 de ani, într-o stație de metrou din Brooklyn.

Cel mai recent caz a avut loc pe 24 mai, când același bărbat s-a apropiat de o femeie de 24 de ani în centrul comercial Rego Center din Queens și i-a luat pantoful stâng, potrivit New York Post.

Tânăra a spus că bărbatul s-a apropiat de ea din spate, i-a ridicat piciorul și i-a scos pantoful. Femeia, care dorește să rămână anonimă, a descris incidentul ca fiind „cu adevărat înfiorător”.

The post Cenușăreasa cu forța: Poliția americană caută un infractor bizar care atacă femei și le fură un pantof appeared first on Aleph News.

Previous post SUA aprobă o vânzare de 120 de milioane de dolari pentru întreţinerea navelor de război taiwaneze
Next post Secretarul general NATO nu mai vine în România din cauza unor probleme de sănătate. Stoltenberg va participa prin videoconferință la Summitul B9