Se fac bani din TikTok? Cu cât este plătit un influencer de gaming?

  • Influencerii din domeniul gamingului de pe TikTok câștigă mii de lire sterline din fiecare postare.
  • ,,Lucky Maker” are peste 6,5 milioane de urmăritori și câștigă aproximativ 5245 de lire sterline pe postare.
  • Există câteva jocuri care se pare că aduc cei mai mulți bani.

Influencerii din domeniul gamingului de pe TikTok câștigă mii de lire sterline din fiecare postare, în timp ce milioane de fani ai industriei de gaming se uită la ei pentru a-i vedea jucând.

Cel mai mare gamer de pe TikTok, ,,Lucky Maker” , are peste 6,5 milioane de urmăritori și câștigă aproximativ 5245 de lire sterline pe postare.

Potrivit unor dtae de la Slingo, Lucky Maker este în fața jucătorului Austyn Brown, care are 5,8 milioane de urmăritori și câștigă aproximativ 4.767 de lire sterline la fiecare postare.

Acesta este urmat de Manny Chetrit, care conduce canalul numit @fortnitetiktoks38. El are 2,5 milioane de urmăritori pe platformă și câștigă până la 199 de lire sterline pe postare.

De asemenea, cel mai bine plătit TikToker din Marea Britanie este Kyle Thomas, în vârstă de 18 ani, care a adunat peste 1,5 miliarde de like-uri pe platformă. El câștigă până la 28.682 de lire sterline pe postare, deși are mai puțini urmăritori decât colegii săi din lumea jocurilor.

Dacă te gândești să devii un jucător online mega-bogat, există câteva jocuri care se pare că aduc cei mai mulți bani.

Potrivit unei cercetări efectuate de Japan101, jocul MOBA League of Legends este cel mai mare generator de venituri pentru streamerii Twitch, cu o audiență medie de 170.000 de persoane care urmăresc jocurile live, scrie Daily Star.

Dota 2 este, de asemenea, o sursă importantă de venituri pentru jucătorii competitivi, jucătorul danez Johan ‘N0tail’ Sundstein adunând 5.962.855 de lire sterline în urma participării la 130 de turnee.

The post Se fac bani din TikTok? Cu cât este plătit un influencer de gaming? appeared first on Aleph News.

Previous post VIDEO. Sharon Stone suferă o pierdere financiară majoră după prăbușirea băncii Silicon Valley: Își pierde „jumătate” din avere
Next post O nouă teorie despre originile energiei întunecate