SANADOR inaugurează Centrul de excelență în endoscopia digestivă diagnostică și terapeutică în Floreasca

SANADOR inaugurează Centrul de excelență în endoscopia digestivă diagnostică și terapeutică SANADOR Floreasca, care furnizează servicii medicale avansate în domeniul endoscopiei digestive, la cele mai înalte standarde de excelență. Centrul funcționează în Calea Floreasca 165, la etajul al doilea, în regim ambulatoriu și de spitalizare de zi, într-o clădire modernă din zona de nord a Capitalei.

Fiecare sală de proceduri dispune de câte un turn de endoscopie 3D 4K Olympus X1, dotat cu toate tipurile de sonde, inclusiv pentru eco-endoscopie, și cu tehnologiile necesare pentru obținerea celor mai bune rezultate.

Centrul de excelență în endoscopia digestivă diagnostică și terapeutică SANADOR Floreasca asigură și servicii medicale complementare pentru diagnosticul în gastroenterologie, cum sunt manometria esofagiană și pH-metria cu impedanță.

Pentru confortul deplin al pacienților, toate procedurile endoscopice se realizează cu anestezia asigurată de medici ATI.

The post SANADOR inaugurează Centrul de excelență în endoscopia digestivă diagnostică și terapeutică în Floreasca appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Salt la sursă
Author: Diana Nechita

Previous post Oktoberfest cu năbădăi. Festivalul are probleme din cauza puiului tradițional bavarez
Next post Parisul ia măsuri drastice împotriva Chinei. Cele mai multe maşini electrice produse în Asia vor fi probabil excluse din sistemul francez de subvenţii