Samsung a lansat noua generaţie de telefoane pliabile, Galaxy Fold4 şi Flip4

Galaxy Fold4 şi Flip4Galaxy Fold4 şi Flip4

  • Cele mai versatile dispozitive ce schimbă modul de interacţiune cu smartphone-urile: Galaxy Z Flip4 şi Galaxy Z Fold4.
  • Samsung prezintă cea de-a patra generaţie de pliabile, aducând productivitate crescută, noi opţiuni de personalizare şi experienţe FlexCam.
  • Galaxy Z Flip4 oferă îmbunătăţiri la nivelul caracteristicilor preferate ale utilizatorilor Samsung.

Samsung a anunţat miercuri următoarea generaţie de smartphone-uri pliabile revoluţionare: Galaxy Z Flip4 şi Galaxy Z Fold4. Ambele dispozitive oferă experienţe personalizate şi performanţă îmbunătăţită. Aflată acum la a patra generaţie, seria Galaxy Z continuă să depăşească barierele convenţionalului pentru a oferi interacţiuni noi, de impact, care îmbunătăţesc viaţa de zi cu zi. 

Z Flip4 şi Z Fold4 sunt cele mai rezistente pliabile create de Samsung vreodată, cu rame şi balama din Armour Aluminium, un ecran extern şi spate din sticlă de tip Corning® Gorilla® Glass Victus®+. Durabilitatea ecranului principal este, de asemenea, îmbunătăţită datorită optimizării stratului de protecţie, care ajută la reducerea daunelor cauzate de şocurile externe. În plus, cele două modele sunt rezistente la apă, având IPX8.

Galaxy Z Flip4 are deja o formă recognoscibilă de succes, la care se adăugă caracteristici cheie, inclusiv experienţă îmbunătăţită la nivelul camerei, o baterie mai mare  şi opţiuni de personalizare extinse, menţinând,în acelaşi timp, un design ultra-compact. Galaxy Z Fold4 deschide noi posibilităţi pentru utilizatori, oferă o experienţă completă în termeni de utilizare, un design care permite schimbarea formei, afişaj captivant şi funcţii de multitasking asemănătoare PC-ului, pe lângă tehnologia avansată care stă la baza camerei şi procesoarele mobile puternice.

Galaxy Z Flip4, cel mai bun instrument pentru auto-exprimare şi multi-tasking 

Galaxy Z Flip4 oferă îmbunătăţiri la nivelul caracteristicilor preferate ale utilizatorilor Samsung, făcându-l instrumentul cel mai bun pentru cei care caută modalităţi noi de auto-exprimare. Designul său compact asigură experienţe unice care nu sunt disponibile pe niciun alt smartphone. 

Se pot filma videoclipuri hands-free sau capta selfie-uri de grup din diferite unghiuri prin plierea parţială a Z Flip4 pentru a activa FlexCam. Datorită parteneriatului dintre Samsung şi Meta, modul FlexCam este optimizat  pentru cele mai populare platforme sociale, inclusiv Instagram, WhatsApp şi Facebook. 

Cu Z Flip4 există şi mai multe opţiuni pentru selfie-uri de înaltă calitate, direct din ecranul frontal, folosind camera principală şi modul Quick Shot-ul, îmbunătăţit.

Înregistrarea unui video de înaltă calitate poate începe în modul Quick Shot şi apoi se poate comuta la Flex Mode, fără probleme, pentru a continua înregistrarea hands-free, fără a opri videoclipul – ideal pentru creatorii de conţinut şi vloggeri. Atunci când este utilizat Quick Shot, utilizatorii pot acum să facă selfie-uri în Portrait Mode şi să vadă previzualizarea, păstrând raportul de aspect al fotografiilor. Cu o cameră modernizată, echipată cu un senzor cu 65% mai luminos  alimentat de platforma mobilă Snapdragon® 8+ Gen 1, fotografiile şi videoclipurile sunt mai clare şi mai stabile – fie că este zi sau noapte. 

Z Flip4 este conceput pentru a funcţiona cu adevărat hands-free – pentru ca  utilizatorii să poată face mai multe lucruri, fără a deschide vreodată telefonul. Aceştia pot efectua apeluri, răspunde la mesaje, debloca maşina  şi chiar controla widget-ul SmartThings Scene, toate din ecranul extern.

Galaxy Z Flip4 extinde capacitatea de captare, vizionare şi conectare prin bateria de 3,700mAh . Z Flip4 permite acum şi încărcarea rapidă (încărcare la 50% în aproximativ 30 de minute ) ca utilizatorii să poată rămâne conectaţi mai mult timp.  

Cu o balama mai subţire, margini îndreptate, sticlă rezistentă pe spate şi rame metalice lucioase, designul telefoanelor este cel mai rafinat de până acum. Utilizatorii pot personaliza complet Z Flip4 cu Galaxy Themes, disponibile atât pentru ecranul extern.

Galaxy Z Fold4, cel mai puternic smartphone de până acum, este rezultatul inovaţiei durabile şi al expertizei colective Samsung în materie de tehnologie mobile. Z Fold4 asigură funcţionalitate sporită, indiferent dacă este deschis, închis sau în Flex mode. În plus, este primul dispozitiv care va fi livrat cu Android 12L, o versiune specială de Android creată de Google pentru experienţe pe ecran mare, inclusiv pliabile.

Galaxy Z Fold4 realizează fotografii şi videoclipuri uimitoare cu un obiectiv de 50MP îmbunătăţit, dar şi cu Space Zoom  de 30x. Noul Z Fold4 are o varietate de moduri pentru cameră, inclusiv Zoom Map mai mare, activată în modul Capture View, Dual Preview şi Rear Cam Selfie, construite ca utilizatorii să profite la maximum de forma unică a smartphone-ului şi flexibilitatea pe care o oferă în termeni de captare de imagini. Cu o dimensiune mai mare a pixelilor, un senzor cu 23% mai luminos  şi o putere de procesare îmbunătăţită, utilizatorii pot capta imagini clare chiar şi pe timp de noapte.

Mai mult, utilizatorii pot folosi aplicaţiile de streaming video, cum ar fi Netflix , şi să le urmărească hands-free, cu Flex Mode. Pentru aplicaţiile ne-optimizate, utilizatorii pot controla conţinutul pe dispozitiv fără întreruperi cu noul Touchpad, în Flex Mode , care asigură precizie atunci când utilizatorul vrea să pună pauză, să deruleze, să redea videoclipuri sau să mărească sau micşoreze conţinutul. 

Experienţa de gaming devine şi mai captivantă datorită platformei mobile Snapdragon® 8+ Gen 1 şi a tehnologiei hiper-rapide 5G.

Galaxy Buds2 Pro, design premium şi cea mai bună experienţă de ascultare

Alături de seria Galaxy Z se află şi Galaxy Buds2 Pro – noile căşti Samsung care oferă cea mai captivantă experienţă audio wireless, un design nou, compact şi conectivitate – perfecte pentru viaţa de zi cu zi. 

Muzica se aude mai bine la noile căşti cu Hi-Fi pe 24 de biţi , şi interval dinamic ridicat, ceea ce ajută utilizatorii să se simtă conectaţi la conţinutul pe care îl ascultă, la o rezoluţie clară. Cu noul codec Samsung fără sudură (SSC HiFi) , muzica poate fi redată fără pauză, iar noul difuzor coaxial cu 2 căi face aceste sunete mai bogate ca niciodată.

Muzica se aude mai bine la noile căşti cu Hi-Fi pe 24 de biţi  şi interval dinamic ridicat, ceea ce ajută utilizatorii să se simtă conectaţi la conţinutul pe care îl ascultă, la o rezoluţie clară. Galaxy Buds2 Pro, perfecte şi pentru a face sport, au un design compact, ergonomic, sunt cu 15% mai mici , asigură fixare stabilă, proiectată pentru a preveni rotaţia. Cu noile căşti pot fi preluate apeluri chiar şi din mers, ele având un ANC  puternic pentru a elimina zgomotul de fundal. Noile Galaxy Buds2 Pro permit utilizatorilor să evadeze în propria lume şi să rămână conectaţi simultan la viaţa lor.

Şi dacă utilizatorii îşi pierd Buds2 Pro, cu ajutorul SmartThings Find aceştia le pot localiza foarte uşor. 

The post Samsung a lansat noua generaţie de telefoane pliabile, Galaxy Fold4 şi Flip4 appeared first on Aleph News.

Previous post Joe Biden aprobă aderarea la NATO pentru Finlanda și Suedia
Next post China pune capăt operațiunilor militare în jurul Taiwanului