Salvați tablourile lui Kim! Locuitorii din Coreea de Nord trebuie să aibă grijă de efigiile dinastiei, în timp ce arhipelagul este lovit de taifunul Khanun

  • Locuitorii din Coreea de Nord trebuie să aibă grijă de efigiile dinastiei, în timp ce arhipelagul este lovit de taifunul Khanun.
  • Nord-coreenilor li se cere să protejeze cu orice preț statuile, portretele, mozaicurile, picturile murale și alte monumente ridicate în cinstea familiei de dictatori.
  • Coreea de Nord este foarte vulnerabilă în fața catastrofelor naturale, pentru că despădurirea a creat un teren favorabil inundațiilor.

Locuitorii din Coreea de Nord trebuie să aibă grijă de efigiile dinastiei, în timp ce arhipelagul este lovit de taifunul Khanun. În ziarul oficial al țării li se cere să protejeze cu orice preț statuile, portretele, mozaicurile, picturile murale și alte monumente ridicate în cinstea familiei de dictatori, scrie Le Figaro.

În toate casele și birourile din țară sunt tablouri cu liderul de la Phenian, Kim Jong-un, tatăl său, Kim Jong-il și cu bunicul, fondatorul Coreei de Nord, Kim Il-sung.

Țara este foarte vulnerabilă în fața catastrofelor naturale, pentru că despădurirea a creat un teren favorabil inundațiilor. Agenția de presă a statului transmite că una dintre priorități trebuie să fie și protejarea recoltelor. Au fost emise alerte de vânt puternic și inundații în toată țara.

După ce a trecut prin Japonia și Coreea de Sud, taifunul Khanun ajunge în Coreea de Nord, unde sunt așteptate rafale de până la 150 km/h în zona de coastă.

Citește și

Summer Well dă astăzi startul distracției. John Varbiu: „Avem un pod absolut nou și spectacolus care traversează lacul domeniului Ștyrbei”

Cea mai mare catastrofă din Hawaii: numărul victimelor incendiilor a ajuns la 53

Marcel Ciolacu plafonează prețurile la energie. Daniel Pintilie: ”Este o măsură previzibilă a guvernului Ciolacu, care dorește să-și securizeze poziția înainte de alegeri”

 

The post Salvați tablourile lui Kim! Locuitorii din Coreea de Nord trebuie să aibă grijă de efigiile dinastiei, în timp ce arhipelagul este lovit de taifunul Khanun appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Salt la sursă
Author: Magda Gheorghita

Previous post Femeile beau cu 40% mai mult decât anul trecut. Cât a crescut mortalitatea îl ultimii cinci ani
Next post Vara mai stă puțin. Temperaturi mai mari decât media perioadei în luna următoare – prognoza ANM