România face furori la Olimpiada Internațională de Matematică: 2 medalii de aur și 4 de argint

  • Țara noastră a fost cea mai bine clasată la nivel european la Olimpiada Internațională de Matematică, cu 2 medalii de aur și 4 medalii de argint.
  • Sorin Ion, secretar de stat în Ministerul Educației spune că anul acesta lotul olimpic de juniori al României a obținut 4 medalii de aur și două de argint la Olimpiada Balcanică de Matematică.
  • În plus, în primăvară, România a obținut premii la Olimpiada de Matematică pentru fete.

Elevii din România ne fac din nou mândri în afară. De data aceasta, la matematică. Țara noastră a fost cea mai bine clasată la nivel european la Olimpiada Internațională de Matematică, cu 2 medalii de aur și 4 medalii de argint.

Numele lor: Robert Dragomirescu, David-Andrei Anghel, Andrei Moldovan, Vlad – Titus Spătaru, Andrei-Giovani Chiriță, Radu-Andrei Lecoiu.

Sorin Ion, secretar de stat în Ministerul Educației spune că anul acesta lotul olimpic de juniori al României a obținut 4 medalii de aur și două de argint la Olimpiada Balcanică de Matematică.

În plus, în primăvară, România a obținut premii la Olimpiada de Matematică pentru fete.

The post România face furori la Olimpiada Internațională de Matematică: 2 medalii de aur și 4 de argint appeared first on Aleph News.

Previous post „Gaslighting-ul medical” este mai frecvent decât crezi, mai ales în rândul femeilor
Next post Iarna va fi grea din punct de vedere energetic, dar România are un avantaj