Robert De Niro îl critică pe Trump. Cu ce personaj îl compară

  • La Festivalul de Film de la Cannes, Robert De Niro a sugerat că fostul președinte Trump ar putea fi comparabil cu cel mai recent rol din filmul său, un criminal din viața reală.
  • Este banalitatea răului, personajul este unul lipsit de inteligență.” spune Robert de Niro despre personaj.
  • De Niro a fost un critic deschis al lui Trump în timpul mandatului său, recurgând adesea la un limbaj vulgar.

La Festivalul de Film de la Cannes, Robert De Niro a sugerat că fostul președinte Trump ar putea fi comparabil cu cel mai recent rol din filmul său, un criminal din viața reală, spune Fox News.

Sursă: CNN

Cel mai recent film al lui De Niro, „Killers of the Flower Moon”, se concentrează în jurul crimelor reale ale indienilor Osage comise în anii 1920, după ce s-a descoperit petrol pe teritoriul tribal. Actorul, în vârstă de 79 de ani, îl interpretează pe William Hale, crescătorul de vite care a orchestrat crimele ce au stârnit o anchetă FBI de ani de zile până la condamnarea sa în 1929.

Când a discutat despre personaj, De Niro a recunoscut că nu a „înțeles multe despre el” și nici de ce a comis crimele. Cu toate acestea, el a susținut că a pornit de la „sentimentul de îndreptățire” pe care l-a legat de Trump.

Sursă: CNN

Deși a refuzat să îl numească pe Trump în acel moment, De Niro l-a numit ulterior în mod deschis pe fostul președinte într-un comentariu câteva momente mai târziu. „Este ca Trump, fără minte, a trebuit să o spun”, declară De Niro. „Există oameni care cred că ar putea face o treabă bună. Imaginați-vă cât de nebunesc este”.

De Niro a fost un critic deschis al lui Trump în timpul mandatului său, recurgând adesea la un limbaj vulgar. Cel mai notabil este faptul că a aruncat mai multe critici împotriva lui Trump în timpul unei transmisiuni în direct a Premiilor Tony 2018. Deși CBS a reușit să cenzureze cuvântul pentru telespectatorii americani, se pare că publicul internațional a auzit întreaga tiradă. În timpul clipului, publicul plin de celebrități l-a aclamat pe De Niro, mulți dintre ei ridicându-se în picioare în aplauze.

Citește și:

Instagram își revine după o întrerupere globală. În ce fel au fost afectați utilizatorii

VIDEO. Mașinile autonome impresionează pe circuitul Indianapolis Motor Speedway

VIDEO. Vulcanul Etna a erupt. Traficul aerian a fost restricționat

The post Robert De Niro îl critică pe Trump. Cu ce personaj îl compară appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Salt la sursă
Author: Hulban Alexandra

Previous post Maria Perez a doborât recordul mondial feminin la 35 km marș
Next post Erupția vulcanului Etna a generat o ploaie de cenușă în Catania