Reacţia lui Vladimir Putin după moartea Dariei Dughina în atentatul cu maşină capcană

vladimir-putinvladimir-putin

  • Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a transmis luni după-amiază un mesaj de condoleanţe pentru moartea Dariei Dughina.
  • Tatăl ei, Alexander Dughin, în vârstă de 60 de ani, a pledat mult timp pentru violenţă pentru a realiza unificarea teritoriilor vorbitoare de limbă rusă şi a altor teritorii într-un nou imperiu rusesc.
  • În prima sa declaraţie publică despre atentatul cu maşină capcană, el a spus că Daria a fost ucisă cu sălbăticie sub ochii săi de către Ucraina, potrivit agenţiei de presă Reuters.

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a transmis luni după-amiază un mesaj de condoleanţe pentru moartea Dariei Dughina.

O crimă odioasă, crudă a pus capăt vieţii Dariei Dughina, o persoană strălucitoare, talentată, cu un suflet autentic rus, nobil, iubitor şi deschis. A demonstrat ce înseamnă să fii un patriot rus”, a afirmat Vladimir Putin, conform cotidianului Le Monde.

Tatăl ei, Alexander Dughin, în vârstă de 60 de ani, a pledat mult timp pentru violenţă pentru a realiza unificarea teritoriilor vorbitoare de limbă rusă şi a altor teritorii într-un nou imperiu rusesc.

În prima sa declaraţie publică despre atentatul cu maşină capcană, el a spus că Daria a fost ucisă cu sălbăticie sub ochii săi de către Ucraina, potrivit agenţiei de presă Reuters.

Inimile noastre nu sunt pur şi simplu însetate de răzbunare sau pedepsire”, a scris Dughin. Avem nevoie doar de victoria noastră (împotriva Ucrainei). Fiica mea şi-a sacrificat viaţa ei tânără pe altarul victoriei. Aşa că vă rog să câştigaţi!”

Autor: Iulian Moşneagu

The post Reacţia lui Vladimir Putin după moartea Dariei Dughina în atentatul cu maşină capcană appeared first on Aleph News.

Previous post Emil Boc a suspendat temporar licitaţia publică pentru realizarea metroului din Cluj-Napoca
Next post SUA l-a avertizat pe ambasadorul Rusiei asupra riscurilor amplificării confruntărilor în Ucraina