Proteste față de monarhie. Poliția a arestat deja un lider al unei grupări cunoscute

  • Așa cum au anticipat autoritățile, au apărut și proteste la adresa monarhiei.
  • Poliția britanică a arestat cel puțin șase persoane.
  • Autoritățile au refuzat să spună pentru ce au fost arestaţi protestatarii.

Așa cum au anticipat autoritățile, au apărut și proteste la adresa monarhiei. Poliția britanică a arestat cel puțin șase persoane, potrivit SkyNews.

Liderul unui grup antimonarhie se numără printre cele șase persoane care au fost arestate. Grupul din Republican se îndrepta spre locul desemnat pentru protest din Trafalgar Square.

Republica militează pentru un șef de stat ales care să îl înlocuiască pe monarh, iar Graham Smith se numără printre cei reținuți, a declarat un susținător.

Imaginile de pe Twitter arată cum el este arestat de un ofiţer de poliţie. În videoclip, un ofiţer poate fi auzit spunând: „Sunt arestaţi!”.

Poliția a refuzat să spună pentru ce au fost arestați protestatarii.

În cadrul operațiunii de menținere a ordinii publice, 11.500 de polițiști vor fi la datorie sâmbătă.

De ce au ieșit protestatarii în stradă

Activiștii din cele două grupuri antimonarhice au vorbit cu Sky News, înainte de ceremonia de încoronare, despre motivele pentru care au ieșit în stradă.

,,Este un proces de încoronare incredibil de costisitor, până la un sfert de miliard de lire sterline în plină criză a costului vieții. Cred că oamenii au fost cu adevărat șocați de acest lucru.” , a declarat un protestatar.

Citește și

FOTO. Un „penis imens” a fost trasat pe terenul care va găzdui o petrecere în ziua încoronării Regelui Charles al III-lea

Avertismentul făcut de Tim Cook: Inteligența artificială este „uriașă”, dar trebuie să fim „atenți” în privința ei

TikTok, în centrul unui nou scandal de spionaj: O jurnalistă a fost urmărită de pe contul TikTok al pisicii sale

The post Proteste față de monarhie. Poliția a arestat deja un lider al unei grupări cunoscute appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Salt la sursă
Author: Giubega Andrada

Previous post Avertismentul făcut de Tim Cook: Inteligența artificială este „uriașă”, dar trebuie să fim „atenți” în privința ei
Next post FOTO. Carmen și Klaus Iohannis, noi imagini de la Londra. Cuplul prezidențial participă la încoronarea Regelui Charles al III-lea