FOTO. Carmen și Klaus Iohannis, noi imagini de la Londra. Cuplul prezidențial participă la încoronarea Regelui Charles al III-lea

  • Klaus Iohannis participă astăzi la încoronarea regelui Charles al III-lea.
  • Președintele Klaus Iohannis a ajuns vineri seară la Londra pentru a lua parte la ceremonia de încoronare a regelui Charles al III-lea
  • Pe contul oficial de Facebook, Klaus Iohannis a publicat o fotografie în care apare împreună cu soția sa, Carmen.

Klaus Iohannis participă astăzi la încoronarea regelui Charles al III-lea. Pe contul oficial de Facebook, Klaus Iohannis a publicat o fotografie în care apare împreună cu soția sa, Carmen Iohannis.

Președintele Klaus Iohannis a ajuns vineri seară la Londra pentru a lua parte la ceremonia de încoronare a regelui Charles al III-lea. Anunțul a fost făcut de președinte pe pagina sa de Facebook. Iohannis a menționat în descrierea postării că se simte „onorat” .

„Onorat să mă aflu astăzi la Londra pentru a lua parte la festivitățile prilejuite de încoronarea Majestății Sale Regale Regele Charles al III-lea, un moment istoric și o celebrare a tradițiilor monarhiei britanice.”, a scris președintele. Postarea este însoțită de o fotografie în care președintele apare alături de soția sa, Carmen.

Doamna Iohannis a ales să poarte pentru ceremonia de încoronare o ținută verde, la care a asortat o pereche de pantofi crem.

Peste 100 de șefi de stat sunt astupați la încoronarea regelui, iar pe lista celor 2.300 de invitați se află, de asemenea, parlamentari britanici, celebrități și un număr mare de reprezentanți ai comunității și ai organizațiilor caritabile.

Citește și

The post FOTO. Carmen și Klaus Iohannis, noi imagini de la Londra. Cuplul prezidențial participă la încoronarea Regelui Charles al III-lea appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Salt la sursă
Author: Paun Mihaela

Previous post Proteste față de monarhie. Poliția a arestat deja un lider al unei grupări cunoscute
Next post VIDEO. Regele a apărut în uralele mulțimii. Charles și Camilla au ajuns la Palat, de unde vor pleca la ceremonie