Prognoza meteo până pe 12 septembrie. Se anunţă temperaturi ridicate

caniculacanicula

  • Temperaturile vor fi peste cele normale pentru această perioadă, arată prognoza publicată marţi de Administraţia Naţională de Meteorologie până pe 12 septembrie.
  • Ploi se anunţă iniţial în regiunile centrale, sud-estice, la munte şi în cele nord-estice, apoi în cele sudice.
  • ANM anunţă prognoza până la jumatatea lunii septembrie

Temperaturile vor fi peste cele normale pentru această perioadă, arată prognoza publicată marţi de Administraţia Naţională de Meteorologie până pe 12 septembrie.

Ploi se anunţă iniţial în regiunile centrale, sud-estice, la munte şi în cele nord-estice, apoi în cele sudice.

Săptămâna 15.08.2022 – 22.08.2022

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar mai ales în regiunile vestice. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile centrale, sud-estice, la munte, dar mai ales în cele nord-estice. În vestul şi sud-vestul extrem cantităţile de precipitaţii vor fi în general deficitare.

Săptămâna 22.08.2022 – 29.08.2022

Temperatura medie a aerului va avea valori uşor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii ţări, dar mai ales în regiunile vestice. Cantităţile de precipitaţii vor fi local excedentare în regiunile sudice, dar şi deficitare în extremitatea de nord-vest, iar în rest vor fi apropiate de cele normale.

Săptămâna 29.08.2022 – 05.09.2022

Temperaturile medii vor fi uşor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile, dar mai ales în cele vestice. Regimul pluviometric va avea o tendinţă uşor excedentară în zonele montane, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 05.09.2022 – 12.09.2022

Mediile valorilor termice se vor situa uşor peste cele specifice pentru această săptămână în regiunile sudice, local în cele centrale şi estice, dar mai ales în cele vestice. Cantităţile de precipitaţii estimate pentru această perioadă vor fi în general excedentare în jumătatea sud-vestică a ţării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale.

The post Prognoza meteo până pe 12 septembrie. Se anunţă temperaturi ridicate appeared first on Aleph News.

Previous post Obiceiuri pe care le faci la micul dejun ce îți îmbătrânesc creierul mai repede
Next post Prima doamnă a SUA a fost testată pozitiv de COVID-19. Jill Biden este vaccinată de patru ori