O chelneriță din Japonia a fost concediată după ce și-ar fi turnat propriul sânge în cocktailurile clienților

O cafenea japoneză a concediat o chelneriță care ar fi turnat sânge în cocktailurile pe care le-a servitO cafenea japoneză a concediat o chelneriță care ar fi turnat sânge în cocktailurile pe care le-a servit

  • O cafenea din Japonia a concediat o chelneriță și a acuzat-o că a amestecat sânge cu cocktailurile pe care le-a servit.
  • Cafeneaua promovează conceptul de „bad girl” , unde „fetele rele” și „adolescenții rebeli” servesc băuturi clienților.
  • Proprietarul cafenelei a scris pe Twitter că localul a fost închis pentru o zi, timp în care toate paharele au fost aruncate și înlocuite cu altele noi.

O cafenea din Japonia a concediat o chelneriță și a acuzat-o că și-a amestecat sângele în cocktailurile pe care le-a făcut, scrie Insider.

Cafeneaua Mondaiji din Sapporo, Hokkaido, a anunțat pe Twitter că au concediat una dintre chelnerițele lor după aceasta le-ar fi preparat clienților o băutură amestecată cu propriul ei sânge. Băuturile, numite  orikaku (un tip de cocktail), conțin de obicei fructe sau alte siropuri colorate.

„Un astfel de act nu este diferit de terorismul la locul de muncă și este absolut inacceptabil”, scrie în tweetul cafenelei din 2 aprilie. Proprietarul cafenelei  a postat de asemenea pe Twitter o declarație  în care își cere scuze clienților pentru acest incident: „Voi curăța magazinul, voi schimba paharele și voi elimina alcoolul care ar fi putut fi contaminat. Încă o dată, îmi pare foarte rău că v-am provocat probleme.”

Proprietarul a precizat că localul a fost închis pentru o zi, timp în care toate paharele au fost înlocuite cu unele noi și sterile. 

Numele cafenelei s-ar traduce în engleză „Problem Child Concept Cafe”, adică „conceptul copilului-problemă”, motiv pentru care chelnerii și chelnerițele care servesc aici au înfățișarea unor „fete rele”.

Japonia este cuncoscută pentru cafenelele sale controversate

Japonia este cunoscută pentru cafenelele sale bazate pe diferite concepte. În Tokyo, există spre exemplu o  cafenea cu șerpi,  un  restaurant cu tematică ninja și o varietate de alte cafenele neobișnuite.

Cafeneaua nu este primul local care se confruntă cu acuzații de terorism. Lanțul de sushi Sushiro s-a lovit recent de o serie de acuzații din partea unor persoane care au filmat cum mai multe sticluțe cu sos de soia contaminat erau servite unor clienți, potrivit  CNN . 

The post O chelneriță din Japonia a fost concediată după ce și-ar fi turnat propriul sânge în cocktailurile clienților appeared first on Aleph News.

Previous post Proprietarul companiilor Tiffany și Dior obține un boost datorită redeschiderii economice din China
Next post Florida aprobă interzicerea avortului peste șase săptămâni de sarcină