Noua aplicație „Religie inteligentă” din China cere credincioșilor să se înregistreze pentru a participa la slujbe

  • ChinaAid, o organizație caritabilă creștină din SUA, a anunțat că lansează un sistem prin care toți credincioșii trebuie să facă rezervări online înainte de a putea participa la slujbe în biserici.
  • Rezervările trebuie făcute printr-o aplicație numită „Religie inteligentă” dezvoltată de Comisia pentru afaceri etnice și religioase din provincia Henan.
  • Cei cărora li se permite să intre într-un lăcaș de cult trebuie, de asemenea, să li se ia temperatura – ceea ce sugerează că aplicația ar putea avea legătură și cu restricțiile COVID-19.

ChinaAid, o organizație caritabilă creștină din SUA, a anunțat că departamentul religios al guvernului provincial Henan, a treia provincie ca populație din China, lansează un sistem prin care toți credincioșii trebuie să facă rezervări online înainte de a putea participa la slujbe în biserici, moschei sau temple budiste, conform The Cristian Post.

Rezervările trebuie făcute printr-o aplicație numită „Religie inteligentă” dezvoltată de Comisia pentru afaceri etnice și religioase din provincia Henan.

Potrivit ChinaAid, solicitanții trebuie să completeze informații personale, inclusiv numele, numărul de telefon, numărul de identificare guvernamentală, reședința permanentă, ocupația și data nașterii, înainte de a putea face o rezervare.

Cei cărora li se permite să intre într-un lăcaș de cult trebuie, de asemenea, să li se ia temperatura – ceea ce sugerează că aplicația ar putea avea legătură și cu restricțiile COVID-19 – și să arate un cod de rezervare.

The post Noua aplicație „Religie inteligentă” din China cere credincioșilor să se înregistreze pentru a participa la slujbe appeared first on Aleph News.

Previous post Harry și Meghan „vor fi tratați cu răceală” de familia regală dacă vor participa la încoronarea regelui
Next post Tenis: Sorana Cîrstea s-a calificat în optimi la Indian Wells