Harry și Meghan „vor fi tratați cu răceală” de familia regală dacă vor participa la încoronarea regelui

  • Ducele și ducesa de Sussex ar putea fi întâmpinați cu „răceală” de către membrii familiei regale dacă vor confirma participarea la încoronarea regelui în această primăvară.
  • Unii membri ai familiei „nu doresc să socializeze” cu ducii de Sussex după lansarea cărții Spare a lui Harry și a documentarului lor de pe Netflix, Harry și Meghan.
  • Prințul Harry și Meghan Markle au precizat că au fost invitați la încoronarea regelui Charles al III-lea și a reginei consort Camilla, care va avea loc pe 6 mai.

Ducele și ducesa de Sussex ar putea fi întâmpinați cu „răceală” de către membrii familiei regale dacă vor confirma participarea la încoronarea regelui în această primăvară.
S-a raportat că unii membri ai familiei „nu doresc să socializeze” cu ducii de Sussex după lansarea cărții de memorii Spare a lui Harry și a documentarului lor de pe Netflix, Harry și Meghan.

O sursă apropiată familiei a declarat pentru Daily Mail că: „Aceștia vor fi tratați rece de foarte mulți membrii ai familiei. Unul dintre ei a spus: „Sper că vor fi așezați în Islanda.”
„Mulți din familie pur și simplu nu mai vor să aibă nimic de-a face cu ei. Dacă trebuie să îi vadă la încoronare, atunci așa să fie, dar nu vor să socializeze cu ei”.

Prințul Harry și Meghan Markle au precizat că au primit „corespondență prin e-mail” despre încoronarea regelui Charles al III-lea și a reginei consort Camilla, care va avea loc pe 6 mai, dar nu au dezvăluit decizia lor cu privire la participare.

Aceasta vine în contextul în care un raport separat al The Telegraph a sugerat că copiii lui Harry și Meghan, prințul Archie și prințesa Lilibet de Sussex, nu au primit încă invitațiile la încoronare.

Ceremonia coincide cu cea de-a patra aniversare a lui Archie și nu se știe dacă soții Sussex vor alege să rămână acasă, în California, pentru a o sărbători, sau vor zbura cu familia în Marea Britanie.

The post Harry și Meghan „vor fi tratați cu răceală” de familia regală dacă vor participa la încoronarea regelui appeared first on Aleph News.

Previous post Un cuplu de bătrâni sărbătoreste cea de-a 60-a aniversare în aceleași ținute în care s-au căsătorit. Iată cum arătau cu ani în urmă
Next post Noua aplicație „Religie inteligentă” din China cere credincioșilor să se înregistreze pentru a participa la slujbe