Netflix prezintă viața lui David Beckham. Cel mai greu moment al carierei: „Nu mai mâncam, nu mai dormeam”

  • Netflix a prezentat trailerul pentru documentarul în patru părți despre David Beckham.
  • Documentarul prezintă imagini nemaivăzute și interviuri exclusive cu David și Victoria.
  • Documentarul este regizat și produs de doi câștigători ai premiului Oscar.

Netflix a anunțat documentarul în 4 părți despre viața lui David Beckham. Regizat de câștigătorul Oscarului, Fisher Stevens, și produs de alt câștigător de Oscar, John Battsek, documentarul va fi lansat pe 4 octombrie.

Filmul prezintă toată povestea lui Beckham, încă de când era copil. Documentarul conține imagini din culise prezentate în premieră, precum și interviuri la fiecare capitol cu David și oamenii din viața lui. Relația cu Victoria este și ea scoasă în față, precum și modul în care a devenit mai mult decât un fotbalist: un veritabil sex-simbol.

Vei vedea și cel mai dificil moment din cariera lui Beckham: eliminarea cu Argentina de la Mondialul din 1998 care a dus la eliminarea Angliei de la turneu.

Mama lui David, Sandra, este văzută comentând modul în care modellingul și campaniile publicitare au devenit o potențială distragere a atenției, ea spunând: Eram îngrijorați că va pierde tot ceea ce a muncit, pentru că fotbalul este pe primul loc și dintr-o dată nu a mai fost așa”.

Citește și:

The post Netflix prezintă viața lui David Beckham. Cel mai greu moment al carierei: „Nu mai mâncam, nu mai dormeam” appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Salt la sursă
Author: Sebastian Ujica

Previous post Astăzi sărbătorești ziua Bucureștiului. Prima atestare documentară a orașului este datată la 20 septembrie 1459
Next post Descoperire unică în Zambia. Arheologii au găsit o structură de lemn veche de aproape jumătate de milion de ani