Necazul fostului președinte american Donald Trump ajunge de râsul internetului. Reacția fostului său avocat, cea mai viralizată

  • Percheziția FBI l-a pus pe Trump din nou în raza glumelor pe Twitter.
  • Fostul președinte este ironizat pentru premiera în politica americană.
  • Cea mai viralizată reacție a zilei îl are în prim plan pe fostul avocat al lui Trump, cel care și-a pierdut dreptul de a profesa după ce a fost găsit vinovat de lucruri comandate chiar de fostul președinte.

Donald Trump provoacă reacții pe internet la fiecare mișcare. De această dată, în prim plan sunt perchezițiile FBI legate de documentele clasificate care au fost primite cu semne de exclamație.

Unii au pus evenimentul pe seama karmei, alții s-au mulțumit să remarce nu doar că este pentru prima dată când un fost președinte american este percheziționat de FBI, ci și că șeful FBI a fost numit și ales chiar de Trump.

Fostul lider de la Casa Albă a dat vina pe stânga extremistă, suporterilor săi rămânându-le doar să se declare alături de el.

Cu toate astea, cea mai viralizată reacție a zilei îl are în prim plan pe fostul avocat al lui Trump, cel care și-a pierdut dreptul de a profesa după ce a fost găsit vinovat de lucruri comandate chiar de fostul președinte.

The post Necazul fostului președinte american Donald Trump ajunge de râsul internetului. Reacția fostului său avocat, cea mai viralizată appeared first on Aleph News.

Previous post LIVE UPDATE. 169 de zile de invazie în Ucraina. Şefii ministerelor de externe ale ţărilor G7 au cerut Rusiei să transfere Ucrainei controlul centralei nucleare Zaporojie
Next post Coaliția de guvernare a dezbătut ore în șir despre remanierea miniștrilor. Au fost vehiculate mai multe nume