Mergi în Turcia fără viză. Decretul a fost dat de Erdogan în timpul vizitei lui Ciolacu la Ankara

  • Cetățenii români nu vor mai avea nevoie de vize pentru a călători în Turcia.
  • Premierul României este astăzi la Ankara, la invitația lui Erdogan.
  • Decretul prezidențial a fost publicat în Monitorul Oficial al Republicii Turciei și este în vigoare.

Mergi în Turcia doar cu buletinul. Cetățenii români nu vor mai avea nevoie de vize pentru a călători în Turcia. Președintele turc, Recep Tayyip Erdogan, a semnat și publicat în Monitorul Oficial al Turciei un decretul, scrie presa din Turcia.

Premierul României este astăzi la Ankara, la invitația lui Erdogan.

Prima reuniune a Consiliului de Cooperare Strategică la Nivel Înalt România-Turcia va avea loc după întâlniri bilaterale și interdelegate. Ciolacu și Erdogan vor participa la o ceremonie de semnare a acordurilor și vor susține o conferință de presă comună.

„Cetățenii români posesori ai unui document național de identitate beneficiază de scutire de vize pentru călătoriile turistice și pasajele de tranzit în Turcia, cu o ședere maximă de 90 de zile în decursul unei perioade de 180 de zile, în conformitate cu articolul 18 din Legea nr. 6458 privind regimul străinilor și protecția internațională”.

The post Mergi în Turcia fără viză. Decretul a fost dat de Erdogan în timpul vizitei lui Ciolacu la Ankara appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Salt la sursă
Author: Paun Mihaela

Previous post Iohannis a discutat la telefon cu Zelenski. România susține soluţia de pace propusă de Ucraina
Next post Ce vezi azi? Sezonul 3 din „Bridgerton” a fost cea mai vizionată producție Netflix săptămâna trecută. Cum arată topul celor mai bune seriale