Iohannis a discutat la telefon cu Zelenski. România susține soluţia de pace propusă de Ucraina

  • Președintele Iohannis a vorbit cu Volodimir Zelenski despre sprijinul României pentru Ucraiana.
  • Acum mai mult de o lună, preşedintele Iohannis s-a întâlnit cu Zelenski la Vilnius, în marja Summit-ului Iniţiativei celor Trei Mări.
  • Klaus Iohannis: „Am transmis angajamentul ţării noastre pentru Formula de Pace a Ucrainei”.

„Tocmai am avut o discuţie telefonică aprofundată cu Preşedintele Volodimir Zelenski, cu accent pe sprijinul nostru continuu pentru Ucraina, priorităţile pentru viitorul Summit NATO şi consolidarea securităţii la Marea Neagră”, arată preşedintele.

Klaus Iohannis adaugă: „Am transmis, de asemenea, angajamentul ţării noastre pentru Formula de Pace a Ucrainei”.

Acum mai mult de o lună, preşedintele Iohannis s-a întâlnit cu președintele ucrainean la Vilnius, în marja Summit-ului Iniţiativei celor Trei Mări. Atunci, Iohannis scria pe X: „Am reiterat sprijinul nostru ferm pentru Ucraina, pe toate dimensiunile relevante”.

The post Iohannis a discutat la telefon cu Zelenski. România susține soluţia de pace propusă de Ucraina appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Salt la sursă
Author: Tobias Andreea

Previous post Ion Cristoiu: Plicticoşenia din campanie electorală are un scop diabolic: să iasă la vot doar cei scoşi de maşinăria partidelor
Next post Mergi în Turcia fără viză. Decretul a fost dat de Erdogan în timpul vizitei lui Ciolacu la Ankara