Marocanul condamnat la moarte de separatiştii pro-ruşi va primii permisiunea de a vorbi cu rudele sale

marocanmarocan

  • Marocanul capturat în Doneţk şi condamnat la moarte de un tribunal din teritoriile controlate de separatiştii pro-ruşi a primit permisiunea de a vorbi cu rudele sale, potrivit Sky News.
  • Saaudun Brahim, în vârstă de 21 de ani, a fost capturat de ruşi şi a fost acuzat că este mercenar alături de britanicii Aiden Aslin şi Shaun Pinner.
  • Brahim, care are la dispoziţie mai puţin de două săptămâni pentru a face apel la sentinţă, a primit permisiunea să vorbească cu rudele sale.

Un cetăţean marocan capturat şi condamnat la moarte de un tribunal din teritoriile ucrainene controlate de Rusia a primit permisiunea de a vorbi cu rudele sale, relatează agenţia rusă de ştiri RIA Novosti, citând un oficial din autoproclamata Republică Populară Doneţk (RPD). Marocanul a fost făcut prizonier în timpul luptelor din Ucraina

Saaudun Brahim, în vârstă de 21 de ani, a fost capturat de ruşi şi a fost acuzat că este mercenar alături de britanicii Aiden Aslin şi Shaun Pinner.

Bărbaţii au fost condamnaţi la moarte după ce au fost găsiţi vinovaţi de „activităţi de mercenariat şi de comiterea de acţiuni menite să acapareze puterea şi să răstoarne ordinea constituţională a RPD„, a declarat agenţia de presă Interfax, care a citat un oficial al tribunalului.

Brahim, care are la dispoziţie mai puţin de două săptămâni pentru a face apel la sentinţă, a primit permisiunea să vorbească cu rudele sale. Solicitarea a fost făcută prin intermediul avocaţilor.

Din câte ştiu, această cerere a fost aprobată„, a declarat Natalya Nikonorova, ministrul de externe al DNR, potrivit Sky Newscare citează agenţia RIA Novosti.

The post Marocanul condamnat la moarte de separatiştii pro-ruşi va primii permisiunea de a vorbi cu rudele sale appeared first on Aleph News.

Previous post Aglomerația revine la Wimbledon: Turneul începe azi cu arena plină
Next post David Popovici și Robert Glință s-au întors în România după Campionatele mondiale de Natație de la Budapesta