Mâncărimea picioarelor și a palmelor avertizează asupra unei boli periculoase

palmepalme

  • Adesea, bolile periculoase nu au semne distincte.
  • Mâncărimea în zona picioarelor și a palmelor care se intensifică noaptea, poate indica o boală periculoasă.
  • La această concluzie au ajuns medicii de la Clinica Cleveland, relatează British Express.

Adesea, bolile periculoase nu au semne distincte. Mâncărimea în zona picioarelor și a palmelor care se intensifică noaptea, poate indica o boală periculoasă.

La această concluzie au ajuns medicii de la Clinica Cleveland, relatează British Express. Este vorba despre ficatul gras.

Medicii notează că disconfortul și durerea abdominală sunt de obicei, semne standard ale bolii ficatului gras non-alcoolic.

Mâncărimea asociată cu boala ficatului gras non-alcoolic se agravează de obicei seara târziu și noaptea. Majoritatea oamenilor au mâncărimi într-o parte a corpului, cum ar fi extremitățile sau tălpile picioarelor și palmele.

Una dintre posibilele cauze ale mâncărimilor este acumularea de săruri de acid biliar. Potrivit medicilor, persoanele obeze sau cele cu exces de greutate și cu metabolismul carbohidraților afectat sunt cele mai predispuse la această boală.

Obezitatea hepatică se dezvoltă fără manifestări clinice evidente. Stadiul inițial al bolii poate fi indicat prin dureri abdominale și o senzație de distensie în partea dreaptă. Medicii îndeamnă să fii atent la stilul de viață și să îl adaptezi dacă este necesar.

The post Mâncărimea picioarelor și a palmelor avertizează asupra unei boli periculoase appeared first on Aleph News.

Previous post Noul abonament Netflix. Care este preţul şi câte minute de publicitate va avea
Next post Peste jumătate dintre copiii din Anglia și Țara Galilor se nasc acum din părinți necăsătoriți