Ameninţare cu bombă la nunta lui George Simion. Poliţiştii din Vâlcea şi SRI intervin pentru verificări

nuntanunta

  • Poliţiştii din Vâlcea au fost sesizaţi sâmbătă cu privire la amplasarea unei bombe la un eveniment privat din localitatea Măciuca, unde are loc nunta liderului AUR George Simion cu Ilinca Munteanu.
  • Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vâlcea a anunţat că a fost sesizat cu privire la faptul că, în incinta unui eveniment privat, desfăşurat în localitatea Măciuca, a fost amplasată o bombă.
  • La faţa locului se deplasează poliţiştii din Vâlcea şi pirotehniştii din cadrul Serviciului Român de Informaţii, pentru efectuarea de verificări.

Poliţiştii din Vâlcea au fost sesizaţi sâmbătă cu privire la amplasarea unei bombe la un eveniment privat din localitatea Măciuca, unde are loc nunta liderului AUR George Simion cu Ilinca Munteanu.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vâlcea a anunţat că a fost sesizat cu privire la faptul că, în incinta unui eveniment privat, desfăşurat în localitatea Măciuca, a fost amplasată o bombă.

La faţa locului se deplasează poliţiştii din Vâlcea şi pirotehniştii din cadrul Serviciului Român de Informaţii, pentru efectuarea de verificări.

Surse judiciare susţin că ameninţarea vizează locul în care are loc nunta liderului AUR.

George Simion se căsătoreşte, sâmbătă, cu Ilinca Munteanu. La eveniment, care are loc în satul Oveselu, din comuna Măciuca, judeţul Vâlcea, sunt aşteptaţi peste 10.000 de oameni. Invitaţii vor savura tocană de vânat preparată într-un ceaun de două tone, grătar de berbecuţ şi porc, dar şi mititei.

The post Ameninţare cu bombă la nunta lui George Simion. Poliţiştii din Vâlcea şi SRI intervin pentru verificări appeared first on Aleph News.

Previous post Noul abonament Netflix. Care este preţul şi câte minute de publicitate va avea
Next post Peste jumătate dintre copiii din Anglia și Țara Galilor se nasc acum din părinți necăsătoriți